perjantai 21. tammikuuta 2011

Remonttia ja flunssaa, plääh...


Tervehdys ystävät!

No ainoastaan toinen noista on plääh...siis tuo flunssa. ! Eikä edes mulla, vaan sillä Reiskalla, jonka piti sitä remonttia suurimmaksi osaksi tehdä, elikkä tällä mun armaalla miehelläni. Eihän sitä voi tikkaille päästää, kun alkaa huimaamaan. Tänä viikonloppuna sitten valkkaan vaan maalit, antaa nyt Rofa-Reiskan parannella ittensä työkykyiseksi. Kyllä minä taas kerran kysyin, että kukakohan se tässä perheessä EI ottanut sitä infulenssa piikkiä. Häh, mitä? Ja tietenkin, kun nyt tuon suustani päästin, olen itse ensi viikolla kipeänä.;)
Tässä kuva meidän makkarista "vanhana". Tykkäsin alun alkaen kovastikin tuosta tapetista, mutta se on aikansa elänyt. EI tapettia enää kiitos.
Oli kuulemma tooooosi tiukassa tuo tapetti, hyvin siis laitettu aikanaan.
Nyt on seinät putipuhtaat....
ja aurinkokin pilkistää sälekaihtimien takaa..Makkarin ikkunan takana on meidän terassi.
Että tämmöinen remontti. Nyt olisi tarkoitus tosiaan maalata katto ja seinät. Ainoastaan sänky jää tähän huoneeseen, sillä sisustan sen kokonaan uudelleen. En tosin juurikaan osta mitään uutta, vaan minullahan oli niitä varmuusvarastoja, niin kuin jotkut saattavat muistaa, hamsteri kun olen.Valmiin lopputuloksen näytän sitten kunhan se on valmis.
****
Sitten, löysin kirpparilta tämmöisen kirjan,
Kotilieden toimittama Ihana Vuosi-kirja, en muista nähneeni tätä koskaan aikasemmin, mutta kun selailin sitä, sieltä löytyi paljon mukavia vinkkejä sisustamiseen ja ruokaohjeita sekä TÄMÄ.....;=))))
Ohje tämmöiseen kasvatuslootaan. TÄMMÖINEN me sitten tehdään keväällä mun kasvimaalle, ainakin yksi.
Mulla on jemmassa viitisen ikkunaa, ja lautaa sitten haetaan. Minusta tämä on kivan näköinen ja luultavasti
myös helppo tehdä. Ei ole kallis ratkaisu. Sinne sitten laitan jotain, vaikka salaattia ja basilikaa ja muita yrttejä kasvamaan.
****
Lunta on ihan kaaaaamalasti...viikonloppuna on pakko lapioida omenapuiden ympäriltä lunta, koska jänöjussit ovat piiiitkiä poikia/tyttöjä, niiden nenät jo haistelevat omenapuun oksia..Mokomat ristihuulet.
Kyllä kait minä niistäkin tykkään, vaikka välillä ovatkin vähän ärsyttäviä. Ainakin ne tykkäävät minusta, jäljistä päätellen.Ja Väinökin tykkää, suorastaan rakastaa jäljestää niiden jälkiä. Viikot soljuvat melkein itsekseen ohi, kohta ollaan jo tammikuun lopussa, ensi viikon loppuna, tarkemmin 28.1. tyttäreni täyttää mukavat 21 vuotta, hän on luvannut tarjota omassa kodissaan meille "suolaista ja makeaa" hänen sanoja lainatakseni. Jotain pitäs keksiä lahjaksikin.
****
Tämmöistä täällä meillä, tällä kertaa. ;) Ai niin, Wanilla Rosen/Riitan kirjahan ilmestyy helmikuun aikana,hänen sivuillaan on siitä tarkemmin tietoa. Linkki tuolla ylhäällä, silvuplee...
ja

ISO KIITOS

kaikille teille kommentoijille ja täällä muuten vaan käyneille.
Viikonloppuna taas vierailen teidän luonanne, kuulumisia kurkkimassa.
Toivottelee Tuija

Niin ja vielä...tunnustuksiakin on liikkeellä, en ole niitä unohtanut, viikon loppuna sitten paremmalla ajalla
käyn ne läpi, kiitos niistäkin toooooosi <3 paljon teille.