maanantai 11. huhtikuuta 2011

Tunnustus ja muuta ihmetyksen aihetta!

Sain tämän tunnustuksen Niinalta, Nipsun Talo Maalla blogista. Olin oikein otettu tästä tunnustuksesta, kiitos Niina! Tunnustuksen voi jakaa niin monelle varmaankin kuin haluaa, minä rentoudun monenkin blogin parissa, osa teistä on tullut jo niin tutuiksi tavallaan, että jos ei ole kerennyt muutamaan päivään käymään blogissa, saatta kesken päivän tulla mieleen, että mitähän sinne kuuluu. Sinänsä tämän jakaminen vain nimetyille on hankala ja epämieluisa tehtävä ja juurikin syystä, että kaikki olette minulle tärkeitä omalla tavallanne.
Valitsen nyt kuitenkin muutaman nimetyn, mutta tämä ei todellakaan tarkoita,ettenkö rentoutuisi muidenkin kirjoitusten parissa!

ja
kaikki  muutkin voitte napata tämän tunnustuksen mukaanne, olette sen ehdottomasti ansainneet.
***
Nyt ihan muihin asioihin. Eilen sunnuntaina, oli mahtava ilma varmaankin koko suomessa, joten pihallehan se tieni vei heti aamusta. Muuten, kuvat voi klikata suuremmaksi, niin voi tiirailla tarkemmin. ;D
Etupihalla ei ole enää tässä kohdassa paljon lunta ja sieltä bongasinkin jo kevätkaihonkukkien alkuja. Tuo yläosa ( sula kohta )on aivan täynnä kevään edetessä niitä, mänty mokoma roskaa valtavasti. Olenkin miettinyt sen kaatamista,mutta kun siellä on se pesä!
Raparperi on jo isolla alulla vaikka lunta on vielä.
Laventeli näyttää myös selvinnen lumipeitteen alla.
Sinivuokot kukkivat kohta
Unikot-mokomat...:) ( olen yrittänyt niitä häätää tästä pois )
Ja särkynytsydän..mitkä mahtavat pullukat alut..
Jouluruusuani en vieläkään ole päässyt tutkimaan, koska niiden päällä on paljon lunta vielä. Toivon mukaan tällä viikolla saadaan lumet siitä kohtaa pois.
Tämä kurre tutki meikäläisen hommia...naksutteli ja heilutteli häntäänsä, tässä vaiheessa aina toivoisin omaavani paremman kameran, nyt olisi pitänyt olla SeijaStiina vierellä.
eli siinä on orava, kuva on epätarkka,mutta ei voi mitään.
Terassilla on kiva istua ja nauttia kauniista ilmasta, vaikka sitä en vielä pääsekkään siivoamaan, syystä että, siellä on meidän kodinhoitohuoneen kalusteet peitettynä pressulla. ARGH....mrr..murrr..ei voi mitään.!
Mutta miehekkään palan mustikkakakkua ja kahvia nautin terassilla sotkusta huolimatta.
Olen jo ostanut orvokkeja,niitä istuttelin eilen ruukkuihin.
On ne niin ihania.
Tipupariskunnalla on  ihmettelemistä! Mistä nämä kaikki munat...

Kevät etenee hurjaa vauhtia nyt, toivotaan, että aurinkoiset tai edes plussan puolella olevat päivät saattelevat talven muille maille. Ja että pienet, hellät sadepisarat antavat vauhtia uudelle kasvulle. Lomat on onneksi edessä, kaikki lomarahat vaihdettu vapaiksi. Eli heti kun remontti sisällä valmis, tämä täti jää puuutarhan puunauslomalle. Ja kait vähän sisäpuolenkin puunaukseen on aihetta.
***
Ruotsin liput on jo ostettu ja sinne vie tieni toukokuun 20 päivä, tytärpuoleni asuu siellä ja he ovat rakennuttaneet omakotitalon  tänä talvena, joten varmaan vähän puutarhamyymälöitä kierrellään..hm.hm..harmi...:) hehe. hehe....tyttäreni sanojen mukaan, äiti ei viihdy missään muissa kaupoissa kuin kirppareilla ja puutarhamyymälöissä, muissa tulee heti vessahätä.
***
Kiitos teille rakkaat  ystävät kommenteistanne edelliseen narinapostaukseen, se tuli vähän niin kuin varkain sellaiseksi. Mutta tosi asia on, että en viihdy väenpaljoudessa ,vaikka olenkin sosiaalinen luonne.
***
Nautitaan auringosta ja keväästä !

Tuija