lauantai 9. huhtikuuta 2011

Tervehdys ystävät!

Messuilla kukki jo magnolia näin kauniisti!
***
Tänään lauanataina piipahdimme mieheni kanssa puutarhamessuilla, tarkoitukseni oli jotain pientä ostaa sieltä, nooh....pientä ostinkin...oikeesti, mulle meinasi melkein tulla ahdistuskohtaus, kun se oli niin tupaten täynnä porukkaa, tuli varmaan tehtyä vika liike, kun menimme tänään, ensi vuonna en tätä virhettä tee. Luultavasti viikolla olisi ollut paljon rauhallisempaa. MINÄ inhoan väkijoukkoja ja tungosta. Haluan ihan rauhassa katsella, kuulostella ja makustella. Nyt jäi vähän paha maku suuhun.  Olin ajatellut parista taimitarhasta tehdä hankintoja, mutta ne jäivät, osittain siksi , että siellä ei ollut enää juurikaan mitään ostettavaa, nimet puuttuivat suurimmasta osasta kasveja ja hinnat myös. Yksi onneton myyjä!
Kaksi pelargoniaa ostin, toinen on French Vanilla ja toisen nimeä en tiedä/muista kun siihen ei ollut lappua.
Vanilla on valkoinen ja tämä toinen on vaaleanpunainen. Kauppilasta tilaamani pelargoniat ja verenpisarat tulivat torstaina, niihin olen tyytyväinen. Näytä ne teille kunhan istutan ne ruukkuihin.
Ostin tälläisen hauskan kasvin, jonka nimi on Corocia Cotoneaster, muistaako joku tämän suomenkielisen nimen.?
Pionien kodin - kauniit pionit. En ostanut itse yhtään vaikka olin ajatellut, syy....en päässyt kovin lähelle myyntitiskiä ja haluan tutkailla ja tarkasella, päätin tilata netistä! Saan valita rauhassa!!
Wanilla Rosen ja Pennin ja Lillin nurkkaus oli kiva!


No olihan siellä vaikka mitä.!
****
Oikeastaan messujen ihaninta antia olivat mukavat tapaamiset, parin bloigiystävän kanssa. Oli kiva nähdä livenä. Neljän tunnin lampsimisen jälkeen oli kiva palata kotiin tehdä kierros omaan puutarhaan ja todeta, että lumi on sulanut kiitettävästi. Ehkäpä jo huomenna voin vähän siivoilla suurimpia roskia ja kuvata vähän kevään aikaisia kukkijia. Ihanaa olla ulkona, kuunnella lintujen mieletöntä konserttia ja haisella mullan tuoksua.Aaaaah....huomenna on varaston pöyhätys, eli kukkia ulos haistelemaan kevättä ja uusiin multiin laittamista. Aion koko päivän puuhastella pihalla ja varastossa.
****
Mukavaa lauantai-iltaa kaikille teille, jotka tänne piipahdatte ja kiitos ihanista kommenteistanne. Itse tulen kyläilemään luonanne maantaina, kas kun tämä kone on alkanut tuittuilemaan oikein olan takaa. Arvontakin on muuten luvassa loppukuusta, blogini täyttää toukokuun alussa 1 veeee, mutta siitä sitten myöhemmin. MINÄ menen nyt saunaan...heitän koivet seinälle ja uneksin magnolian kukista.

Tuija