sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Billnäsin kuvia

Tänä vuonna Billnäsin keikka ei ollut mikään lämmin kokemus, oli pilvistä, tuulista ja koleaa. Ihan liian vähissä vaatteissa tuli lähdettyä,mutta kuitenkin oli mukavaa, seura oli mitä parhainta ja kivoja juttujakin tuli ostettua.

Meidän ostoksia, eipä sitä järin hirveitä ostoksia tullut tehtyä. Itse ostin vaaleanpunaisen alppikärhön, se oli niin suloinen.Ja tuon ison kruunun.
Kärhön istutin terassin viereen ja se saa tuekseen heinäseipäät.
Sieltä se kurkkii, turvassa!
Sitten ostin kolme salkoruusua, joita itseasiassa olin metsästänyt jo pidemmän aikaa, ne istutin pionien taakse, jotta siinäkin penkissä olisi kesän edetessä kukkivaa.
Sekä kolme valkoista, kuulemma sarviorvokkia, jotka kasvavat maanmyötäisesti ja ovat monivuotisia, niitä sitten kokeillaan.
***
Semmoset messut ne oli. Tänään on ripsuttanut vähän vettä, mutta minä olen kuitenkin pihassa kitkenyt ja leikannut kanukoita, jotka ovatkin venähtäneet tosi isoiksi, osa oksista kasvaa maata myöden ja luikertelee naapurin puolelle. Alaterassin päädyssä on pystyyn kuollut ( melkein) mänty, yritän vikitellä naapuria leikkaamaan sen. Se nimittäin tiputtaa kaikki neulasensa meidän puolelle ja terassin katolle. On se muuten kumma, miten paljon leikattavaa keväisin on.
***
Tänä kesänä ajattelinkin laittaa terassin kukkaruukkuihin jotain ihan erilaista, kuin muulloin...tässä vähän jo vihiä tulevasta. Olen muuten ihan hulluna noihin ruosteisiin, vanhoihin myrskylyhtyihin...
 ***
Oikein mukavaa tulevaa viikkoa teille kaikille blogiystäville ja erityisterkut Liisalle, oli niin ihana tavata, olit juuri niin kiva kuin arvasinkin sinun olevan.  (ps. onko teistä tämä teksti epäselvää?)
Toivoo Tuija