torstai 24. toukokuuta 2012

Ihan täällä nöyränä kiittelen ja kumartelen

Nyt pitää tunnustaa ihan rehellisesti, että aikani ei näytä riittävän, talon tyhjennys, uuden laittaminen ja vielä muut hommat päälle, niin kyllä Tuija Duracelkin hyytyy. Nöyrästi kiitän ja niiata niksautan kaikista tunnustuksista ja haasteista, nyt en millään ehdi, vaikka haluaisinkin niihin vastata. Jätän myös päivitykset nyt vähäksi aikaa, koska koneella istuminen iltaisin ei onnistu. Palaan eetteriin kyllä varmaan juhannuksen jälkeen. Tässä kuvakollaaseja ihmeellisestä,kauniista keväästä ja sen kukkaloistosta, joka jaksaa kerta toisensa jälkeen ilahdutta.
Tummat tulppaanit ihastuttivat värillään. Näitä laitan syksyllä lisää.
Jotenkin tuntui, että tänä keväänä väritkin olivat kirkkaamat kuin aikaisemmin. Sinistä oli kyllä valtavasti.
Keltaistakin löytyi, muualtakin kuin nurmikosta, voikukkien muodossa..mistä niitä muuten tulee niin paljon?
Nyt on sitten valkoisen vuoro..ei paha? Alhaalla oikealla on muuten nyt se viime sykysyisen metsästyksen tulos, valkoinen kevätkaihonkukka. Pilvikirsikka on upea, harmi, että on niin lämmintä (oikeesti)koska kukinta kestäisi vähän viileämmässä säässä kauemmin. Siitepölyä on joka paikassa, sitäkin on tänä vuonna enemmän kuin aikaisemmin.
Pionit ovat jo isoilla nupuilla
Magnoliakin on herännyt horteesta, en usko, että kukkii tänä keväänä,harkinnassa on myös mukaan otto....Minä olen kovin iloinen uudesta pienestä pihastani, jota olen jo muokannutkin, särkyneet sydämet kukkivat siellä komeasti ja yllätys olikin melkoinen kun lempiköynnöstäni hortensiaa oli aidan vierustalla, sekä myös valkoista syreeniä. Ikkunasta minulle aukeaa uusi kaunis taulu, kukkaset tulivat paljon lähemmäksi ja voin ihailla niitä nyt paljon enemmän, odottakaa vaan kun näette. Huoneet on kohta maalattu ja muuttopäivä on 15.6. joten nyt heipat kaikille, oikein kaunista, aurinkoista ja lämmintä alkukesää ystävät.

Toivottelee Tuija