sunnuntai 16. lokakuuta 2011

ARVONTA YY..KAA...KOO HEP...


Koskapa halilaskuri on raksuttanut mukavaan tahtiin, tuoden minulle iloa, niin päätin tuoda teille myös iloa arvonnan merkeissä. Säännöthän jokainen tietää;
1 lipuke = kommentti (myös anonyymit ok, mutta täytyy jättää kuitenkin joku nimi)
2 lipuketta=kirjaudut vakkarilukijaksi
3 lipuketta=kaikki edellämainitut+linkitys
***
Arvonta alkaa NYT ja päättyy ensi viikon maanantaina 24.10 klo 12.00
Palkintona sponsorin lahjoituksena Wanilla Rosen Riitalta singneerauksin varustettu Wanilla Country Chic kirja, joten siinäpä oiva joululahja, mikäli sinulla jo kirja on. (Häneltä ilmestyy muuten ensi keväänä 2012 uusi kirja)Tykkään tästä kirjasta tosi paljon, koska siinä on myös useita ihania puutarhoja mukana. ( hih.hih..ja tietenkin pitää mainostaa, että omani myös.)
lisäksi arvon toisen lahjan, joka on

Mustavalkoinen tiskiharja + mustavalkoiset servetit. Onnea kaikille arvontaan. (Jos linkität voit käyttää näistä jompaa kumpaa kuvaa linkityksessä)
***
Tänään on taas mukavat kelit ulkona, eilen vietin aikaa Väinön kanssa metsässä samoillen ja vein hänet myös illalla vielä uimaan. Voi että se nautti.
Tänään sitten puuhastelin vähän pihalla ja näin ensimmäisen punatulkun, kylläpä harmitti, kun ei ollut kameraa mukana, hih..ihan niin kuin mun kameralla olisi siitä kuvan saanut, mutta voihan sitä luulotella.
Koristekaalit ovat todella kauniita ja kun ei ole ollut kovin kylmää, näyttävätkin tosi hyviltä.
Wanilla Rosen puodista ostin lauantaina metallisen "navetan" ikkunanpokan. Aika ihana!
Ja samalla keikalla sain ystävältä lyhtykoisoja, joita täällä kuivattelen.
Ne on niin energisen näköisiä. Ajattelin laittaa isoon lasiastiaan ja tunkaista vielä sinne pienet valot, saapi nähdä miltä näyttää.
***
Meillä on osa olohuoneesta saatu maalattua ja hitsin hitsi minkä ongelman lykkäs! Mulla on tämmöinen sivusta vedettävä talonpoikassohva ja ihan just tuli mieleen että sen yläpuolelle olisi saatava renginkaappi, samaa sävyä kiitos ja kaksiovinen...eli jos tiedätte mistä moisen voisin ostaa, voitko vinkata.
Jahka koko homma on hoidossa niin laittelen kuvia. Olen kyllä tosi innoissani tästä uudistuksesta, kun saimme vanhat tapetit ja boordit pois, jotka näyttivät jo vähän vanhanaikaiselta. Pentikistä ostin lauantaina ihanan lyhdyn, tykkän kovasti.
Tässä nyt kuva siitä jo kun oli pimeää. Minusta kynttilä palaa siinä kauniisti.
Tässäpä tällä kertaa taas höpinät, nyt kahville ja omenapiirakalle, illalla sitten vielä jumppaan, niin alkaa viikko sitten mukavasti.

Heippa ja halit

Tuija