sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Muistakaahan osallistua arvontaan :)

Muistuttelen vielä edellisen postauksen gg arvonnasta, sinne pääset TÄSTÄ. Vielä viikko aikaa arvontaan, sitten ensi viikonloppuna onkin uudet kujeet.
***
Olin perjantaina vapaapäivällä ja aamusta aurinko yritti pilkistää paksun pilviverhon läpi, oli ihanaa syödä ihan rauhassa aamupalaa, auringon säteiden yrittäessä tuija-aidan läpi, lenkillä Väinön kanssa lintujen liverrys kyllä kertoo jo kevään edistymisestä.  Kruununa vielä viime viikolla ilmestynyt Viherpiha-lehti, jossa oli ihanaa luettavaa. 
Saaran puutarha ( Sara Garden ) Lahdessa on todellakin (todellakintodellakin) ihana paikka, jossa viime kesänä, tosin vasta loppukesästä kävin. Tykkään kovasti kärhöistä ja noista Saaran aivan ihastuttavista esineistä tuolla hänen puutarhassaan sekä siitä että hänellä on paljon esim.kärhöjä istutettuna ruukkuihin, jota aion myös itse kokeilla. Suosittelen kyllä käymään, jos suinkin vaan on mahdollista.
leuto keli pidentää sipulikukkien kukkimisaikaa, suurimman osan ajasta nämä omani ovat ulkona, tarkkailen säätiedoituksia herkeämättä, ja jos näyttäisi, että yöksi tulee kylmää, niin sitten vasta siirrän sisälle.
narsisseja on jo paljon tarjolla
ihanasti mielikin virkistyy näistä pitenevistä päivistä.
ulkonakin huomaa jo talven ja vesisateiden aiheuttamia rumia jälkiä etupihan terassin aidassa. Maalaushommia siis tiedossa heti kun säät sallii. Ja ensi viikonloppuna taitaa olla pelargoneilla mullanvaihto operaatio. Sitä kyllä vähän mietin, että missäköhän se tapahtuu...nämä kun on töissä....kehtaako sitä ihan työpaikalla alkaa....heh..heh..siinä pulma, mutta ratkaisen sen jotenkin, koska en aio alkaa raahaamaan niitä vielä kotiin.....taitaa mennä ylitöiksi, ilman palkkaa.


Toivottelen kaikille mukavaa alkavaa viikkoa ja auringonsäteitä päiviinne.

Tuija