maanantai 27. joulukuuta 2010

Luntaa, luntaa, luntaa vain...

Voi mahoton sentään, ei nyt enää kiitos, lunta !! Sitä on jo ihan riittävästi...
Tapaninpäivänä...tuolla jossain ne New Dawn - köynnösruusut nukkuvat ruususen unta. Oikeestaan ainut asia, mikä tässä lumessa on hyvä, on se, että se suojaa kasvit pakkaselta. Meillä pyrytti lumen kinokseksi juuri tähän kohtaan, siinä oli noin 50 cm lunta, oli kiva kaivaa siitä polku puuliiterille ja lintujen ruokintapaikalle, hikihän siinä tuli.
Luminen terassi on surullinen näky..tämän takia haluaisin terassille jonkunlaisen suojan, lasituksen vaikka osittain...täytyy toivoa.....
No sitten otetaan käsittelyyn toinen ärsytyksen aihe..joulukuusi...ok..näyttää suht hyvältä tässä, mutta, mutta...ei tarvitse mennä kuin kymmenen sentin päähän, niin johan neulaset varisee...mikä näitä kuusia riivaa, miks niissä ei neulaset pysy...plääh...Tänään radiossa aamulla eräs mies kysyi, että mikä on parasta joulussa, no tietenkin se, kun kuusen saa heittää pois. Melkein voisin yhtyä hänen mielipiteeseensä.
olihan siinä paljon kaunistakin...tällä kertaa kuuseni oli pieni ja halusin siihen vain tavalliset kynttilät, en sähköisiä ensinkään...
hopean värisiä palloja ja valkoisia sekä punaisia sydämiä.
Muuten joulun pyhät menivätkin melko sukkelaan, meillä oli kaikkina päivinä ruokavieraita, oli oikeastaan ihanaa eilen illalla, kun talo oli hiljentynyt kaikkien pyrähdettyä kuka mihinkin. Tytär lähti säbää pelamaan Upsalaan ja pojat elokuviin. Itse hilauduin pitkästä aikaa body pump-jumppaan ja vaikka käytin ihan pieniä painoja, (varmuuden vuoksi) lihakset muistuttavat olemassa olostaan.;=) mutta silleen ihan mukavasti.
Lahjaksi sain kirjoja, sekä "piikkimaton" sillä olen makoillut, täytyyhän sitä testata, mieheni kysyi illalla kun menimme nukkumaan, että eihän sulla ole sitä piikkimattoa nyt täällä sängyssä...nauratti vähän...;=)
Sain myös vaalenpunaiset " reinottaret" niitäkin olin toivonut, sekä tyttäreni tekemän potretin ihanilla valkoisilla kehyksillä lapsistani, siinä he kaikki kolme sulassa sovussa nauravaisina ovat, se oli IHANA lahja.
Väinölle tuli aattona joku angsti - kohtaus, se näki joulupukin poroineen televisiossa ja paineli kovaa vauhtia pöydän alle piiloon..hassu koira. Muutenkin sillä on meneillään joku, mörkö-hui kauheeta kausi. Kaikki tummat, oudon näköiset möykyt herättävät Väinössä ihmetystä ja karvat pystyssä niitä käydään sitten yhdessä kurkkimassa ja toteamassa etteivät ole vaarallisia.
Tämän kuvan ottamiseen tarvittiin kolme ihmistä ja mooooonta herkkupalaa.
************
Millainen sinun joulusi oli?
************
Kiitos teille ystävät joulun toivotuksista, en välttämättä ole itse päässyt kaikkien luokse kyläilemään, koska jostain syystä koneeni tilttaa noin viidennen blogin kohdalla.

MUTTA

OIKEN MUKAVAA TALVISTA VIIKKOA JOKAISELLE TEILLE ! Toivottaa Tuija


Psttt..AI NIIN...en malta olla nyt vähän vinkkaamasta tulevasta ihanasta kirjasta, joka ilmestyy tässä ihan piakkoin...SIINÄ on myös MINUN puutarhastani jotain pientä...;=)
Tässä muutama kuva kirjan TEKIJÄN kotoa joululta...;=)
Vannon, että kannattaa harkita vakavasti kirjan ostamista...;=)
No kyseessähän on tietenkin Wanilla Rosen Riitan sisustuskirja.