keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kuvia pihalta ja istutusalueen kunnostus

Hello!
Aurinko armas taas pilkistää esiin, ei sada ei, vaikka kuinka tanssia rytkyttäisi. Kuivaa on kuin Saharan autiomaassa.
***
Joku joskus halusi kuvia kokonaisvaltaisemmin pihaltani, silloin se ei ollut esittelykelpoinen, jos nytkään lienee, mutta tässä muutamia kuvia.
Suoraan ovesta kun tulee, niin näky on tämmöinen, jos kurkkaat oikealle, niin näät reen.
Reen vieressä on maassa paaaaljon sinisiä kevätkaihonkukkia ja keväisin se onkin oikea kukkameri.

Rappusilla on rautaiset uurnat, joissa on vaaleanpunaista ruusuliisukkaa, joka on yksi ihanimmista kesäkukista, vaikkakin se on melkoinen roskaaja. Mutta ei haittaa.
Näitä kuunliljoja olen siirtänyt takapihan uuteen istutukseen, joka näytti vielä viikko sitten tältä.
Nyt se näyttää;
Istutin siihen Moskovan Kaunotar syreenin, pari köynnöstä, joista toisesta puuttuu vielä tuki, tämä etualalla oleva on alppikärhö, valkoinen, ja eilen vielä muistin noiden pikkupuskien nimet, mutta nyt se on unohtunut. Lisään sen tähän illalla, kun katson nimilapusta. Sitten yllätys, yllätys parit uudet pionit, sekä tähän tulevat myös Barkholtin taimistolta tilaamani valkoiset kevätkaihonkukat. Lisää kiviä, kunhan saan vieritettyä ne toisaalta...huh..huh..
Sitten vähän somistusta muuten.
Ai niin ja niitä kuunliljojahan sinne tuli myös.( hei muuten jos jollain olisi hyvä vinkki, mitä voisi tuohon reunukseen laittaa, jotta se olisi helppohoitoisempi, niin vink, vink...)
Vanhoja ikkunanpokia riittää joka paikkaan.
Tässä on se toinen kärhö, jonka laitoin kasvamaan rautakehikkoa vasten ( tuo pieni onneton, tuossa keskellä), tämä kärhö on ollut mulla jo pitkään etupihalla, mutta se ei koskaan kukkinut eikä kasvanut isoksi, koska paikka oli liian kuiva. Nyt odotellaan sitten, josko olisi parempi paikka.
***
Tässä tämmöinen katsaus tällä kertaa, onneksi suurimmat hommat ovat nyt  pihalta ohitse, nyt vaan voi nautiskella ja laitella lyhtyjä ja muita tilpehöörejä sinne sun tänne ja suunnitella uusia juttuja. SE on oikeasti tosi kivaa. Illlalla pitää vielä käydä kurkkaamassa, että miltä se nyt oikein näyttää.
***
Malva kukki nyt juuri kauniisti, sitä onkin vähän joka paikassa. Mutta ei haittaa.
ja
Ruusut hm..hm..miten suloista.


Kiitos vierailuistanne ja kommenteista, niitä on aina niin mukava lukea. Aurinkoista viikon jatkoa teille ihanaisille.

Tuija