perjantai 4. maaliskuuta 2011

Aurinkoa ja lomaa

Hellurei !

Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää teitä tuosta valtavasta määrästä kommentteja edelliseen postaukseen, niitä on ihan älyttömän kiva lukea. Kiitos tosi paljon, olette ihania.<3 ja mukavaa on myös se että uusia lukijoitakin on tullut mukaan. Tervetuloa!
Olen ollut lomalla pari päivää ja nauttinut ihanista aamuista ja siitä, että herään ihan itsekseen, en herätyskellon soittoon. Talvella en meinannut saada itseäni sängystä ennen klo 9.30 viikonloppuisin, nyt herään jo klo 7.30 viimeistään.Vielä ei ole mustarastaan laulua kuulunut híh..hih..mutta varpuset ovat jo viritelleet itseään laulukuntoon.
Se ei nyt niin ihmeelliseltä kuulosta, mutta keväällä voikukatkin näyttävät ihanilta.;)

Kevät ja kesäaamuisin nautin siitä, että keittiön ikkunasta paistaa nouseva aurinko.Siinä on kiva istua aamupalalla, muuten keittiööni ei paistakkaan aurinko. Ostin uuden lankaköynnöksen tai ainakin sillä nimellä se minulle myytiin, minusta se on vähän erinäköinen kuin ne aiemmat.

Aluksi luulinkin sitä kodinonneksi.

Meidän terassi on niin etelään tai länteen, miten vaan...että se on todella aurinkoinen ja lämmin, joten ei muuta kun terassin siivoukseen ja keväisiä asetelmia tekemään. Noh...nämän tietenkin täytyy vielä yöksi ottaa sisälle.
Virittelin sinne jo korituolin taljoineen jossa on mukava lueskella ja nauttia iltapäiväkahvit.

kera laskiaispullan, mantelilla...tykkäätkö sinä enemmän mansikkahillolla?
Niin ja siitä lukemisesta....voih, miten ihania lehtiä onkaan nyt ilmestynyt, esimerkiksi Trädgård och blommor-lehti..ja katsokaa ...sommarens bästä blomma...ehdottomasti myös minun mielesäni yksi parhaista.
Aivan mielettömän ihania kuvia ja muutenkin lehti oli hyvä. Jaa, ettäkö ei tule kesähaikeus..hih.hih.. Tilasin myös Belle Balanc, aus Liebe zu Weiss-kirjan, joka on saksankielinen,jossa on myös silmiähivelevän kauniita kukka-asetelmia ja kuvia.

jotta ei menisi ihan kielillä puhumiseen, niin uusin Kotipuutarha ilmestyi myös tällä viikolla ja sen liitteenä oli aivan ihastuttava
perinneperennat lehti...wau...sanon minä.
Niin, että näitä täällä lueskellaan nyt ja suunnitellaan täyttä häkää uusia juttuja puutarhaan.
Ihanaa!!!!
*********
Muutenhan meillä täällä on risusavottaa meneillään....
elikkä niin kuin viime postauksessa kerroin meidän lähimetsää on raivattu ja nuo koivunoksat ovat vapaata riistaa...sylikaupalla niitä kanniskelen Väinön lenkityksen yhteydessä..ja Väinö yrittää hankkia lisäravintoa (proteinipitoista) kaivautumalla melkein Kiinaan..
Onneksi tuli kavereita vastaan...
jotta nuo kaivuuhommat jäivät.
Koirista puheenollen, niiden karvojakin pikkulinnut tarvitsevat pesiensä lämmikkeiksi, tässä mukava vinkki...
Koirankarvoilla täytetty sydän, joka on tehty kanaverkosta..mukava idea.
*****

Meillä on koivun oksia nyt joka paikassa...;)

Toivottelen teille kaikille ihanaa ja keväistä viikonloppua!

TUIJA