tiistai 21. tammikuuta 2014

Tunnustus

Kiitos Tylsä Mörökölli ja Irene Viroperältä kauniista tunnustuksestakivaa, kun näitä vielä liikkuu täällä blogistaniassa. Tulee ihana tunne, että joku on ajatellut sinua,  ihan vartavasten.

Täällä on montakin blogia jotka ovat tunnustuksen arvoisia, itseasissa varmaan kaikki, jokainen omalla tavallaan. Joten tämän napatkoon mukaansa jokainen täällä piipahtava.

Toivottelee Tuija

pst..tiedoksenne muuten, että kannattaa käydä tutustumassa Tylsän Mörököllin blogiin ja Ireneen Viroperälle, ehdottomasti!

Pullakahvit, kiitos :)

Jo jokunen aika sitten sain pullakahvikutsun Kruunu Vuokolta ja koska kahvihammasta kolottaa sen verran, otan kahvit mielihyvin pullalla.

***
“Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidän bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa! Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi (Copy/Paste). (Ei ole aivan pakko jakaa :) Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiini? Voit myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin ! 
***
1. Minkälainen on sisustustyylisi?
*mun sisustustyyli on vähän romanttinen, rosoinen, wanhaa ja uutta sikin sokin. Valkoinen, ruskea, vihreä väreinä, välillä väriläikkinä oranssi ja hempukka vaaleanpunainen.

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten?
*ehkä olohuoneeseen, mutta mielelläni panostan kaikkiin, jopa terassille ja kodinhoitohuoneeseen.

3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
 *käytän paljon rahaa puutarhaan ja kasveihin , ennen omakotitalossa asuessamme, ihan liikaakin. 

4. Mihin käytät paljon rahaa?
* ehkä just tuohon puutarhaan ja kasveihin, jos joskus löytyy ihana wanha esine, ja haluan sen niin sen sitten ostan, maksoi mitä maksoi.

5.Mistä onnesta unelmoit?
*unelmoin, että jonain päivänä saan lapsenlapsen tai monta ja että saisin vielä yhden koiran 

6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
*jaahah....vaikea sanoa kyllä...moni huono onninen asia on saattanut kääntyä hyväksi - kun asiaa tarkastelee lähemmin.

7.Missä asiassa olet tunnollisin?
* varmaan työnteossa ja tietynlaisessa jämptiydessä sekä siisteydessä.

8.Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
* pieni myöhästyminen ei nyt haittaa, vaikka se ärsyttääkin.

9. Mikä on naisen parhain ominaisuus? 
*hitsi, miten vaikeita kysymyksiä tämä mun kahviseurani tarjoilee...huolehtia lapsista oman parhaan kykynsä mukaan, olla reilu ystävä ystäville ja antaa anteeksi ajoissa.

10. Mikä on miehen paras ominasuus?
*minä tykkää miehistä, jotka ovat kilttejä, reiluja, rehtejä ja huumrointajuisia sekä toimeliaita, ei mitään sohvan syövereissä nyhjääjiä.

Kiitos kahviseurasta Kruunu Vuokko :)


Pullantuoksuista päivän jatkoa kaikille ja ne joiden kahvihammasta kolottaa JUURI NYT..nappaavat tästä kahvit ja pullat mukaansa. Ja varsinkin Kati, blogista Räsymatto...alhan mutustaa pullaa..:)


Tuija