tiistai 2. marraskuuta 2010

Pimeetä on

Hui, kun on taas tosi pimeetä ulkona. Kello on vasta kuusi ja siitä ei  ole pitkä aika, kun vielä kerkesin Väinön kanssa metsälenkille töiden jälkeen, nyt pitää kiirettä, että kerkeää edes tekemään pikku lenkin ilman otsalamppua.Kyllä sitä nyt ollaan vääjäämättä menossa kohti sitä marraskaamosta. Onneksi meillä on tiedossa 3.12. lomareissu perheen kanssa, menemme Teneriffalle viikoksi.Täytyy toivoa ,että Islannin tulivuoret eivät äidy tupsauttelemaan pölyjänsä, jotta reissuun päästään.
*****
Olen menossa Wanilla Rosen sisustuskirpparille nyt sunnuntaina 7.11. klo 12-15 ja innostuin tonkimaan myyntiin tulevia tavaroita, ja löysin sitten niitä aina noin puoleksi vuodeksi pois laitettavia mukavia joulujuttuja,kiva oli vähän lajitella ja huomasin, että olenkin ollut suht maltillinen hankinnoissani, oikeastaan joulun jälkeisestä alennysmyynnistä ostan aina jotain, mutta nyt olikin vain nämä valkoiset tyynynpäälliset tekstillä tulleet hankituksi. Hyvä minä.
Mitenköhän kauan ne meillä pysyvät valkoisena, Väinö kun on pahempi, kuin pikkulapset sotkemaan.
*****
Rrrrrrakastan joulukirjoja, kirpparilta olen joskus ostanut muutamia, ne laitan jouluksi esille ja lueskelen niitä.Tontut on niiiiiiin suloisia.
ja tämä
Sitten on pari ruotsinkielistä vanhaa joululehteä, tässä toinen niistä.
Aika on taikaa-blogin JaanaElina oli tehnyt aivan ihania possuja itse, minä olen,niinkuin varmaan jo tiedättekin tässä asiassa peukalo keskellä kämmentä, mutta on minullakin oma joulupossu...
Hän on oikea röhnö-possu,isomahainen, mutta hyvä tapainen..
Herra Sika. Olen muuten ostanut sen Adalmiinan Helmestä joskus pari-kolme vuotta sitten.
Samoin kuin tämän jouluisen kranssin, joka on pysynyt uskomattoman hyvänä koko vuoden, joka vuosi marraskuussa on pakko käydä Adalmiinan Helmessä pelkästään näiden kranssien takia, ne ovat aivan älyttömän ihania siellä ja kestäviä. Niin ja onhan siellä paljon muutakin ihanaa.
se on tehty meriheinästä ja siinä on helmiä liimattuna ja suloistakin suloisempi rusetti.
eikö?
********
Jossain blogissa oli Iittalan Teeman punaisia, jouluisia kuppeja ja kun kävin Arabiankeskuksessa tänään, niin piipahdin katsomaan, josko niitä olisi siellä, ja olihan niitä. Ostin II-laatua, koska en niissä nähnyt mitään virheitä ja ne olivat näin paljon halvempia  9,95 € / kpl, minusta ne sopivat oikein hyvin Minna Immosen joulu kuppien kanssa yhteen.
Näistä on mukava juoda jouluteetä tai kahvia tai mitä nyt milloinkin ja nuo Iittalan punaiset kupit ovat todella kauniin punaiset.
*****
Jaa, mitäs sitten?
Niin, olen miehelleni jo muutaman kerran sanonut, että haluaisin keittiömme pöydän maalatuksi vaaleaksi.En oikein tykkää tästä puunvärisestä ja se ei oiken edes sovi meille, kun muuta puunväristä ei ole, mitenköhän saisin houkuteltua hänet innostumaan asiasta. Eikös tulisikin pöydästä paremman näköinen vaaleana.?

Mieheni on lähdössä kalareissulle kavereidensa kanssa ensi viikonloppuna, edellisen kerran kun hän oli reissussa, opettelin käyttämään akkuporakonetta, nyt taitaa olla aika opetella käyttämään hiomakonetta.
;=) heh, heh....

Mukavaa viikkoa teille ja kaunis kiitos kaikista ihanista kommenteista, edellisiin höpinöihini.
Olen erittäin iloinen niistä.
Tuija