perjantai 7. kesäkuuta 2013

Helle helpotti ja sade vilvoittaa

Helteet on kuulemma tältä erää ohi, noh, en valita sitäkään..olihan tuo aika kuumaa, ei  mulle ,mutta kukkasille. Varsinkin vasta istutetut silmäterät piti juottaa joka päivä. Jospa se nyt osaisi sataa silleen maltillisesti, puutarhurin toiveiden mukaisesti. :) kurjenpolvet reunakasveina ovat minun mielestä ihan parhaita, kukkivat pitkään ja nämä tuoksuvatkin hyvälle.
***
***
Ukonhatut ovat kasvaneet jo komeaksi puskaksi ja siitä olen erityisen iloinen, koska edellissä kodissa en meinannut löytää niille mitää järkevää paikkaa ja ehkä tuli istutettua liian aurinkoon, joten kasvu oli kituvainen.
Vuorijumalten kukkia nyt on vaan ihan pakko esitellä, ne on niin hauskan näköisiä.
sammakkoa naurattaa....
naapurin piha....:)
täytyy varmaan hoitaa tuo kitkeminen ja noiden ruusuangervojen siistiminen loppuun nyt viikonloppuna, kun emme lähde mökille. Että mä muuten inhoon tuota aitaa, tuo väri on jotenkin niin aneeminen...sama aita on meilläkin, minä vaan yritän peittää sen kasveilla. Ihan vaan tiedoksi, että naapuri ei pane yhtään pahakseen mun siivousintoiluja.....elikkä en nyt tunge väkisin heidän tontilleen. Huoh....olen jo alkanut pikkuhiljaa pehmittää naapureita siihen, että nuo ällöttävät kivet vaihdettaisiin johonkin kivoihin ja edullisiin kiveyksiin, esim.harmaa muurikivi ei varmaan tulisi liian kalliiksi ja sitä ei nyt montaa varvia tuohon tarvitsisi laittaa, jotta penkit näyttäisivät huolitelluilta. Itse olen jo meinannut omalle pihalle ostaa, mutta olis kait se vähän hölmön näköistä, jos yhdellä olisi ja muilla ei.
***
Mukavaa ja leppoisaa viikonloppua kaikille.

Tuija