maanantai 14. maaliskuuta 2011

Arvonta suoritettu


Kevättä odotellessa!
Hei kaikki ja kiitos huimasta määrästä osallistujia arvontaan. Minulla oli teknisiä ongelmia eilen kotona, joten arvonnan suoritinkin tänään aamulla töissä, jossa pahaa aavistamaton työkaverini Ville oli onnettarena!
Ensinnäkin arvonnan palkinto on;
Aivan ihanat puutarhatyökalut, nimikyltit ja ihania kesäkukan siemeniä...ja sen voittiiiiiii..........
no okei, ensin hömpsyteltiin ja sitten Ville nosti arpalipun, jossa luki
Day Stillwater
Eli sinulle lähtee tuo palkinto.
ja koska olen yllätysten rakastaja, arvoimme vielä yhden yllätyspalkinnon, joka on meille kaikille yllätys, ja sen saa
Erjuska

ONNEA KOVASTI TEILLE KAHDELLE JA OTTAISITTEKO YHTEYTTÄ MINUUN SÄHKÖPOSTILLA ( SIVUPALKISTA LÖYTYY), JOTTA SAAMME PAKETIT PERILLE.
***
Oikeastaan, näiden viimeaikaisten tapahtumien (Japanin maanjäristys ja sen tuhot) en haluaisi alkaa valittamaan pienistä...mutta tuo lumimäärä meinaa saada meikäläisen aivoissa liian suuren roolin tällä  hetkellä...yritän hengittää syvään ja etsiä siitä niitä positiivisa puolia. Vaikeaa on, mutta pari on löytynyt...hiihtämässä olen käynyt ja Väinö pysyy puhtaana lenkkien  jälkeen.
Onhan sitä siinäkin ilon aihetta, eikö vaan?

Lauantai aamuna nauratti näiden lintujen puuhat, ihan selvästi jo käydään yksiöitä tutkimassa, josko niistä olisi perheelliselle...Tässä ei kylläkään tietääkseni ole kukaan vielä pesinyt, on tainnut olla vaan yösija näin talvella, mutta oli ikkunan takaa hauska seurata niiden puuhia..sisällä käytiin monta kertaa ja kahteen pekkaan.Tämän kuvan sain ikkunan takaa otettua, hauskoja.( kuvan saa suuremaksi klikkaamalla)
****
Itsekkin voitin Arjan, Wanhaa ja valkoista-blogista palkinnon, joka oli, aivan ihana pikku pyyhe, servettejä , suloinen risti ja pitsinauhaa.
Ristin laitoinkin heti koristeeksi tulpaani vaasiin.
Kiitos Arja näistä ihanista palkinnoista.
***
Aurinkoista viikkoa kaikille teille ihanille ystäville, kiitos myös anonyymeinä kommentoijille, mukavaa tietää, että teitäkin täällä piipahtaa niin paljon.

Pääsiäistä odotellessa, vaikka siihen kait on vielä aikaa.

Terveisin Tuija