perjantai 9. heinäkuuta 2010

Pihapuuhasteluja ja uusia kukkivia kukkasia

Minulla on blogissa joku päivitys ja nyt on ongelmia kerääntynyt ihan vaivaksi asti.
Kuvat tulevat tekstitiedostona ja tämä on vähän hankalaa, kun ei näe mitä kuvaa pitäisi kommentoida. Onko jollakulla ollut samanmoinen juttu, jos niin voisitteko vähän jelppiä osaamatonta. Noh..joka tapauksessa lämmintä on ollut, mutta kyllä sitä aina illalla jotain jaksaa tehdä pihallakin. Minulla oli etupihalla iso hopeapaju, jonka kaadoimme pois, siihen jäi iso kanto( vaikka yritin miehelleni sanoa, että siihen EI saa jäädä kantoa), ja pyysinkin miestäni tekemään siihen tuollaisen ison laatikon jonka sitten maalasin valkoiseksi. Se vieressä on ollut melko ruma pläntti ja päätinkin vähän renoveerata sitä tässä yksi ilta.
Alla tällä hetkellä kukkivia kukkasia, yritän selvitellä tätä blogipäivitystä ja
tehdä vielä yhden postauksen ennen lomille lähtöä. Tästä tuli nyt vähän tälläinen
vajaavainen.sorry
Laitoin tälläistä mustaa katekangasta tuohon maahan ja sen päälle valkoisia koristekiviä, enkelipatsaan ja vähän muuta, minusta siitä tuli aika hieno.Mehikasvit kukkivat myös tällä hetkellä ja niiden kukat ovatkin ihania.

Loistojasmike, tähtisilmä...tämä on niiiiin hurmaava, ei kylläkään juuri tuoksu.


Sormustinkukat omenapuun allaPuuvajaKlematis, vähän erilaiset kukat kuin yleensä, mutta aika suloinen.New Dawn köynnösruusuOikein ihanaa viikonloppua kaikille ja nautitaan nyt täysin rinnoin tästä ihanasta
lämmöstä ja auringosta, koirani Väinö ei kyllä alkuunkaan ole innostunut tästä, hänellä kun on niin paksu turkki, että oiken sääliksi käy. Siksi veinkin hänet eilen uimaan ja kyllä koira nauttikin siitä, harmi vaan etten voi mennä Väinön kanssa samaan aikaan uimaan, se kun alkaa heti minua pelastamaan. ;=)) Joten taidan tyytyä mieheni seuraan.