lauantai 11. joulukuuta 2010

Borta bra,men hemma bäst...! HOLA...

Hellou, I am back...!!!!
Ihanan aurinkoiset terveiset mukavalta matkalta, joka katkaisi hetkeksi talven pimeyden.
Tässä muutama kuva Teneriffalta, jossa oli ihan suomalainen kesä, hetken vesiripsujen jälkeen paistoi taas aurinko. Ja yleensä satoi öisin, joten ei niistä juurikaan haittaa ollut. Luonto oli todella kaunis siellä, ei yhtää kuivaa vaan oikein rehevää. Joulutähdetkin siellä oli palmujen alla kasvamassa.
ja kerroksittainkin niitä oli aseteltu...
onkohan tämä kiinanruusun sukulainen...vai ihan ite...
näitä oli myös keltaisena..kuka tietää mikä tämä on?
Oli palmuja....
Anopinkielen näköisiä..liekkö niitä...;=)
kultaköynnöstä kasvoi aluskasvina palmujen juurella...
kaikkia kasveja en edes tunnistanut...tämäkin oli varsin sievä.
perinteistä...niinkuin suomessa...samettiruusuja..
joulupukin tarvikkeita...;=O ja kaikkea muuta krääsää...mutta hajuvedet ja kosmetiikka sekä elektroniikka ja kellot olivat edullisempia kuin suomessa.
kiva huoneistohotelli ja ihana uima-allas
suloisia auringon laskuja merenrannalla
hiekkaan painettuja varpaita
erittäin hyvää ruokaa, tässä paellaa..
hyvää viiniä ja seura oli mitä mainiointa. Voin kerrankin hyvällä omalla tunnolla sanoa, että kerrankin oli koko perhe samaan aikaan ruokapöydässä seitsemänä iltana. Josta tietenkin äippä oli erittäin onnellinen.
Sain tutustua kahteen seitsemäntoista vuotiaaseen nuoreen mieheen uudelleen ja todeta , että minulla on maailman ihanimmat ( tietenkin jokaisen äidin mielestä) pojat.

Muuten, hintataso oli oikein suopea kukkarolle, viinilasillinen maksoi 2,50 € ja olut ehkä saman verran. Erittäin hyvin söi alkuruuan ja pääruuan ja ehkä lasin, kaksi viiniä reilulla kahdellakympillä.

Polskista vaan...suosittelen Teneriffaa kaikille, jos olette aikeissa sinne matkustaa, en usko, että joutuu katumaan.Sää voi kylläkin olla oikukas...;=)
*****
Mutta nyt..KIITOS IHAN KAMALASTI KAIKISTA EDELLISEN POSTAUKSEN MUKAVISTA TERVEHDYKSISTÄ, OLETTE IHANIA. Tänä iltana aion vierailla teidän luonanne jouluisissa tunnelmissa.

;O)

Toivoo Tuija