lauantai 14. tammikuuta 2012

Joululahjan lunastus

Tänään kävimme lunastamassa lasten ostaman joululahjan Flamingo Spassa. Olipahan mukavan rentouttava paikka. Enemmän Spasta tästä linkistä, ja me kävimme tuossa heinähoidossa, oikein sopiva muuten mulle ja tuoksu tosiaan heinälle. Ihanaa, kiitos kovasti Katriina, Markus ja Mikael. Olette rakkaita.
Illalla saunan jälkeen ei sitten muuta tarvinnutkaan tehdä, kuin istua takkatulen ääressä, kynttilän valossa ja lukea uusinta, ihanaista Jeannen lehteä. Ihan parasta.

Muuten elämä menee yks'toikkoisesti eteenpäin, aamulla ylös, töihin ja illalla kotiin, ruuan laittoa ja koiran ulos vientiä, ainut positiivinen seikka on, että jos kerkeää töistä aiemmin kotiin, pääsemme Väinön kanssa metsään lenkille, sekin on ihan parasta. Jotenkin jumpilla käyntikin on ihan älyttömän ponnistelun takana..kääk.että sitten ärsyttää. Piti muuten käydä tänään Span jälkeen Plantagenissa, kukkaterapiaa hakemassa, mutta senkin minä onneton menin ja unohdin. 
Kotona ei mitään uudistuksia, ainut asia on, että aurinko paistaa vielä sen verran alhaalta, ettei tarvitse alvariinsa siivota! Joku piriste, tai doping olisi nyt tarpeen.??? Onko teillä ystävät yhtä tylsää? Ja tästäkin tuli niin tylsä ja harmaa kirjoitus, että parasta vaan toivottaa kaikille;
hyvää viikonloppua! Pitäsköhän tätä muuten ensikään julkaista? Tämmönen narina.....sori!

Tuija

Ai niin, tossa ylähäällä vasemmalla on mun facebook nappi, jos joku haluaa siellä ystävksi, niin ei muutakun kaveripyyntöä lähettämään, useathan teistä on jo sieltäkin kautta tuttuja.