maanantai 3. lokakuuta 2011

Sadetta saa taivas ja maa...

Hyvänen aika sentään kun Esterin perät on revenneet ihan kokonaan, tänään on sataa losottanut ihan koko päivän.Ja taukoamatta. Kun vertaa viikonloppuun niin jestas sentään, toivottavasti nämä sadekelit eivät ihan koko lokakuuta kestä.
 Minä olen innoissani!
En sateesta vaan näistä uudistuksista tänne bloggeriin, meinasi jo äsken täräyttää uudistetun blogin eetteriin, mutta maltoin mieleni.Hih..elekää säikähtäkö jos jonain päivän täällä on kaikki ihan hyrskyn myrskyn.Onko kukaan muu testaillut näitä uusia tuulia? Kertoisitteko minulle mitä mieltä olette niistä?
Minä muuten olen ihan hulluna näinhin haapoihin, jotka sykädyttivät loistavalla värillään viikonloppuna Kuopion, Tervossa. Ihastuin ikihyviksi kauniisiin maisemiin myös. Olis oivaa kesämökki maastoa :D
Sekä tietenkin veljeni mökkimaisemiin, hih..no niin veliseni, nyt sitten tiedät, että käytiin Väinön kanssa salaa testaamassa veden lämpötila.
Mikään ei pidätellyt vesihöperöä koiraani.
Väinö muuten sopii hyvin syksyyn, kun on ihan lehtien värinen.
Kynttilät dahlioiden muistoksi, pakkanen oli puraissut osaan dahlioista lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä, ne roikottivat surullisena kukintojaan ja lehdet roikkuivat tummuneina. Onneksi tulevana viikonloppuna EI ole mitään muuta tekemistä, kuin kukkasipulien istutusta. Rupesi jo ärsyttämään ainainen reissuaminen. NIIN ja tänään revittiin ekat tapetit olkkarista, nyt ne lähtee ja maalipensselit alkavat viuhumaan, mulla vähän ja miehellä paljon.
Tänään järjestelin kesävaatteet laatikoihin ja laitoin ylähyllylle, piiloon. Odottamaan uutta kesää.
Se on nyt virallisesti mullakin sitten syksy, tilasin muuten viime viikolla Joululehden..ihan vaan, tosta vaan..kiusallani...tai itseasiassa se oli kiusannut  minua jo muutaman viikon.Makustelen sanaa joulu...
Kaksi ja puoli kuukautta...ollaan jo aika lähellä. Tytärpuoleni tulee ruotsista marraskuun alussa käymään, tein hänelle tilauksen ihanista jouluisista astioista, Åhlens-tavaratalossa on paljon ihania juttuja, käyn joka kerta siellä kun olemme Ruotsissa, harmi, että tuota kauppa ei vielä ole suomeen lanseerattu.

Kyllä on muuten jo pimeää! A P U A, jaksaako tätä pimeyttä taas muutaman kuukauden. Pakkohan se on!

Kiitos muuten haleista, minähän lupasin sen arvonnan, kun on 100 halia täynnä,miltäs se näyttää??? ;DDD

Reipasta lokakuun alkua kaikille,

toivottelee Tuija