maanantai 17. tammikuuta 2011

Hip, hei ! Nyt pelittää...

Näiden ihanien kukkasten myötä toivotan teidät tervetulleiksi takaisin tänne Latvatielle, seuraamaan meidän makkarin remonttia, ensimmäistä sellaista isompaa, sitten muuttomme vuonna 1997 marraskuussa.
***
Tässä oli aikaa vähän selailla viime vuotisia kuvia, ja huomasin, että minulla on täällä kotikoneella sellaisia kuvia, joita ei ole töissä, tämä on  yksi niistä. Olenkin miettinyt, että olisi aika järkevää tehdä esim Ifin ohjelmalla puutarhakirja, silloin sitä voisi aina selailla kun huvittaa ja siihen voisi valikoida kuvia keväästä syksyyn. Koneelta kuvat on hankalasti löydettävissä, ainakin minun. Kaitpa siihenkin jonkun järjestyksen saisi?
Tämän talon edustalla olivat nuo ruiskaunokit ja unikot, kuva on Billnäsistä.
Minä kyllä asuisin mielelläni tuolla..;=)
Meillä olikin aika härdelli viikko, edellis viikonloppuna hajosi jääviileäkaapi, sitä hommattin ja roudasin ees taas, varastoon ja takas sellaisia jääkaapin tavaroita mitkä siellä säilyvät. Oli vähän ahdasta yrittää sulloa kaikki ruokatarvikkeet ja ruuat pieneen jääkaappin, tänään sitten tuli uudet, Gigantista ostettiin, ihan tavalliset, valkoiset Whirepoolin pakastin ja jääkaappi, on ne nyt hienot, uudet ja puhtaat. JA mikä parasta pakastinta EI tarvitse itse sulattaa. Jee..;=)
****
Mutta asiaan, siis makkarin remontti on käynnistynyt, laitan kuvia siitä alkuperäisasussaan tässä tällä viikolla.Tapetit on saatu poistettua ja ens viikonloppuna on maalausta tiedossa. Laitan makkarin kalustuksen varmaan melko uusiksi, sänkyä lukuun ottamatta. Kirpparilla on mennyt hyvin kaupaksi tavaraa, ja tietenkin olen myös ostanut, sattui nimittäin niin harmillisesti...;=) että eräät sisustusystävät olivat ottaneet pöydän samalle viikolle ja vieläpä ihan melkein meitsin viereen. Plääh..no senhän tietää...kassit heiluen sieltä ekana iltana lähdin. Mutta tyytyväisenä ja sehän on pääasia.
****
Kiitos kovasti edellisen postauksen kommenteista, vaikkei kuvia ollutkaan tarjolla. Uusille lukijoille, tervetuloa!


Terveisin Tuija