keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulu taisi mennä jo.

 
Ja minun jouluni meni sitten sairastaessa, kova yskä ja kurkkukipu ja ihan vetämätön olo.Tää on niin epätavallista, en ikinä , ikinä yleensä ole kipeä tähän aikaan vuodesta...keväällä vasta.MrrMrr...ja luntakin on tullut ihan riesaksi asti. Tässä taloyhtiössä nimittäin lumityöt pitää tehdä itse, ei kylläkään sattunut meidän talonmiesvuoro, mutta eipä sitä kehdannut olla tekemättäkään.
 
Tässä nyt kuitenkin kuva jouluaatolta, kun odottelimme poikia syömään.  Tänä vuonna joulukuusi oli tosi kauniin näköinen, pieni ja siro, mutta jestas että siitä alkoi heti lähtemään neulasia.
 
 
Jostain syystä tänä jouluna,hyasintit ovatkin olleet hyvin voimakkaan tuoksuisia, ihan tuossa jo äsken mieten, että pitääkö heivata mäkeen..en nyt millään raaskisi, kun kukkivat niin kauniisti.
 
Tämä punainen amaryllis on ostettu kirpparilta 5 euron hintaan ja täytyy myöntää että oli hyvä ostos, on niin topakka ja kaunis.
 
Tämä kuva on viime vuodelta, tänä jouluna ei vihreät kuulat maistuneet ensinkään, saatikka mikään mukaan ruoka, Finrexiä ja Otrvitä, siitä on mun jouluni tehty ja väliin vähän buranaakin.
 
Näihin itsesääliä tihkuviin sanoihin voinkin valituksen lopettaa!
 
Mutta teille toivon tietenkin reipasta ja mukavaa loppuviikkoa, viimeistä tänä vuonna, kohta voidaan todeta, että kevät keikkuen tulevi..:)
 
Tuija
 
 
Psss..ja nyt mietin, että pitääkö deletoida koko päivitys, mutta antaa mennä......