torstai 30. kesäkuuta 2011

Ruusuja, kärhöjä, kirppareita

Ihanat ruusut aloittelevat kukintaansa. Tuo suloinen "karvainen " ruusu, kukkii tänä vuonna, onneksi, kun on niin ihana. Samoin tänä keväänä istuttamani kärhöt.
Pihalla kärryt ja muut somisteet siirtyvät paikasta toiseen alta aikayksikön, kun inspiraatio iskee. Reen siirsin etupihan puolelle jo valmiille puualustalle, se on hyvä siinä.

Jasmikkeet kukkivat ja tuoksuvat huumaavasti, paitsi, että minulla ei vielä pihajasmike kuki, nämä ovat loistojasmikkeita, tähtisilmä nimeltää. Se ei tuoksu juurikaan, niin kuin esimerkiksi pikkujasmike.
Pionit, kukkivat vielä  ja ihana enkelipelargonia, on myös upea.
***
Sitten kirppariuutisia!!! Riikka ja Pia, Sisustajantaivaasta pitävät kirpparin lauantaina 9.7, josta voit lukea lisää TÄÄLTÄ.

Varmasti ihanaa tavaraa tulee myyntiin. Minä aion mennä kyllä tyttöjä moikkaaman, ja eihän sitä tiedä jos jotain kivaa löytyy, niin mukaan lähtee.
***
Mulla on vielä yksi työmaa jäljellä, ajattelin sen vielä tänään tehdä pois, sitten saa heinäkuu tulla ja se huilataan, elokuu tuo tullessaan taas kompostin tyhjennykset sun muut, sitten taas jaksaa, kun heinäkuun huilaa, eikö vaan?
Tästä kaivoimme tuiviot, jotka olivat jo huonoja, pois ja olen parantanut maata sekä tuon lisää multaa, istutan siihen kaksi uutta syreeniä, sekä vähän pioneja ja ehkä kuunliljoja, saapa nähdä.

NYT hellurei kaikille ja kiitos vierailuistanne, voikaa hyvin ja nauttikaa lämpöisistä illoista ja ihanista aamuista. Ne ovat mielestäni parasta tässä helteessä.

Toivoo Tuija