tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ja arvonnan voittaja on:

Tervehdys kaikille, kesä mennä viipottaa kovaa vahtia kohti elokuuta ja pimeneviä iltoja. Uusia tuulia puhaltaa myös minunkin elämässäni taas kerran, niistä myöhemmin, taidan olla vähän sellainen on - off tyyppi, kun mikään ei ole milloinkaan ihan varmaan. Tämä viikko olisi lomantynkää vielä jäljellä ja kovasti on suunnitelmia pienen pihan uudistamisessa, mies on vihdoinkin luvannut tehdä meidän takapihalle terssille jatkeen, joka ulottuu tuija-aitaan asti...
 äsh..siis ARONNAN VOITTAJA ON PIVI, kiitos tosi paljon kaikille osallistujille, aina tässä vaiheessa olisi kiva, kun voisi antaa pienen lahjan ihan jokaiselle. Pivi otatko yhteyttä sähköpostilla tuija.karlsson (at) gmail.com , että saan tavarat lähtemään sinulle. 
 tänä vuonna dahlian kukat olivat juuri sen värisiä kuin pitikin.
sinipallo-ohdake sopii ihanasti valkoisen salkoruusun viereen. Miksiköhän mä en ole aiemmin tykännyt mukamas näistä...on se vaan hyvä kun voi muuttaa mieltään.
 enkelipasuuna tuli laitettua varmaan liian isoon ruukkun, kun se kasvattaa vaan vartta ja lehtiä, kukkia kiitos...eihän tuo kohta mahdu mihinkään talvihoitoon..:)
 köynnöksistä kukkii ainosataan Jack Man-en tiedä mikä niitä muita vaivaa..
 kävin viime viikolla Mikkelin Kenkäverossa, kiva paikka, mutta jälleen kerran totesin, että olen ihan liian myöhään liikkellä, sinne pitää mennä jo alkukesästä, suurin osa mun suosikki kukista oli jo kukkinut aikaa sitten.
 kivoja juttuja siellä oli, aina eivät kukat tarvitse ruukkuja...
jätesäkitkin kelpaavat ja näyttävät vielä ihan hyviltä.
tai vaikka vanhat laukut...
 vain taivas on rajana puutarhurilla.Eikö vain?
 muutenkin tuommoiset paikat ovat vallan hyviä kun miettii mitä voisi mihinkin istuttaa. Kiva paikka!
 ****
Aurinkoista viikon jatkoa kaikille, ai niin..ostin kirpparilta viime viikolla 
ja tuuppasin se vaan tuohon, ihan syyhyttää päästä taas sistustamaan ja laittamaan paikkoja, mutta ensin mökkeilään, kun vielä voidaan.

Heipat!

Tuija