tiistai 26. huhtikuuta 2011

Homma etenee suunnitellusti!!!

Niin, olen sellainen luonne, että haluaisin vain tehdä ihania ja mieluisia asioita, mutta kun kerran talvella päätin, että nyt tehdään ikävämmät hommelit heti keväällä alta pois, niin sitten tehdään. Täytyy sanoa, että kyllä on pitänyt jo monta kertaa huilata, ja miettiä, että onko tässä nyt taas mitään järkeä. ON, ON vastaa pikku Tuija sisälläni, sinä kiität itseäsi vielä tästä ahkeruudesta, joo , joo, vastaa iso Tuija ja tahtoisi vaan mennä tekemään kukkapenkkejä. Onneksi tuo mieheni näköjään innostui tästä kasvilaatikoiden tekemisesta, sentään...
Siinä niitä nyt tulee...ja minä tyttö kärrään roskia ja harvennan mustaherukkapensaita, jotka ovat päässet hiukka huonoon kuntoon. Tuon mustan maton alla on tuleva kasvimaa..täynnä ohdakkeita ja muuta rikkaruohoa, ok tiedän, että homma on kova, mutta kun juna on lähtenyt laiturilta, ei sitä nyt voi pysäyttää.
Esittelen teille sitten jossain vaiheessa ( PIAN ????) VALMIIN kasvimaan.
***
ONNEKSI sentään kukkia putkahtelee joka puolella, ne ilahduttavat ja se että valkovuokkoja on kukkapenkeissä ja puskien alla, vaikka en niitä ole sinne istuttanutkaan. Jouluruusut sain istutettua sen ainokaisen viereen, ihan varovasti tonkien, kun nyt en tietenkään muista, oliko siihen istuettu jo jotain.Ei ollut onneksi ja nyt ne ovat vierekkäin kaikki.  Norjanangervotkin sitten nousivat pystyyn vaikka niin surkealta vielä muutama viikko sitten näytti, nyt niissä on jo pienen pienet vihreät alut. Tämä lämmin jakso on saanut jo koivutkin vihertämään suloisesti. Viikonloppuna kävin ystäväni kanssa Koiramäen Pajutallissa, se onkin muuttanut Tuusulaan, aivan ihanaan vanhaan miljööseen, siitä tulee varmasti ihana paikka, kunhan saavat kaiken valmiiksi.
Omenapuiden aluset on täynnä sinisiä skilloja, viime syksynä istutin aika paljon myös valkoisia, kestää kuitenkin aikansa, ennen kuin ne alkava leviämään. Mutta kauniita ovat.
***
Hei, nyt kun sain tuon mieheni hommiin, olisiko kellän ohjetta tai tietoa mistä voisin saada ohjeen istutuspöydän tekemiseen, voihan sellaisen vain viritää jonkunlaiseksi, mutta olisi kiva kun olisi joku malli. Jos jollakulla on tietoa, voi laittaa mulle sähköpostia tai vastata sitten vain tänne.
****

Kauniit kiitokset teille edellisten postausten kommenteistanne !
Kaikilla puutarha"möyrijöillä" taitaa olla kiireiset ajat, mutta yritän aina kuitenkin käydä moikkaamassa teitänkin.

Toivoopi Tuija