keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Jouluruusu!

On se vaan kumma miten sitä innostuukin jouluruususta..mutta kattokaa nyt tätä...ja paras tulee nyt. Meidän kukkakaupoissa tämän kokoiset jouluruusut ( kotimaiset) maksaa 28-32 euroa. Tämä on tanskalainen ja ostettu meidän kirpputorin kukkamyyjältä hintaan 9 euroa! Meinasin lentää pyllylleni kun huomasin nämä siellä, äkkiä soittamaan kaikki kaverit läpi ja huomenna haen noita lisää. En mie kyllä oikein ymmärrä tätä hintaeroa. Ihan omituista. En halua mitenkään aliarvioida kotimaisia jouluruusuja ja kukkakauppoja, en missään nimessä, mutta tuo hintaero on kyllä mielestäni aikamoinen.
***
Possukokoelma lisääntyi yhdellä Mailegin possulla.
 Ihan vähän kun tulisi lunta, niin olisi vähän valoisampaa, tänään ei meinannut päivä edes valjeta täällä etelässäkään. Tympeän tuhnuinen päivä, jonka pelasti jouluruusu.
***
Tänään voisi laittaa vaikka ruksin seinään, mulla kohoaa sämpylätaikina pitkästä aikaa, joten nyt on jo kiire sämpylöiden pyörittelyyn. Mukavaa viikon jatkoa kaikille. Palaillaan viikonloppuna, silloin on tiedossa kaikenlaista, olisi Muorinmarkkinat, Wanilla Rosen Riitan kirppari, Sisustajantaivaan Pian itsenäisyyspäivän markkinat, Vanhassa Satamassa, käsityömessut..huh..huh.. joka paikkaan ei kerkeä, mutta saatte raportin sieltä minne ehdin.
Heippa!

Tuija