perjantai 14. maaliskuuta 2014

Ihanainen arvonta "takatalven" taltuttajaksi !

Minulla oli ilo saada Ilona Pietiläisen uusin kirja arvontavoitoksi, joten koska ensi viikoksi on luvattu kylmeneviä säitä, laitetaan ihana, keväinen/kesäinen arvonta pystyyn. Ilonan kirja pursuaa  kesäisiä ideoita mökille ja kotiin, luin sen yhdellä avauksella tässä eräänä iltana ja nukahdin hymy huulilla, laineiden liplatukseen ja kesäauringon lämpöön. Säännöt on omat ja kuuluvat näin;

jokaikinen saa yhden onnen arvan :) mutta jos haluat, voit jakaa omassa blogissasi voiton maksimoimiseksi, eli silloin sujautan toisen arvan sinulle. 
kirja on hurmaava, niin kuin nimensäkin. Onnea arvontaan kaikille, ai niin ja arvonta päättyy ensi perjantaina 21.3 klo 12.00 jolloin kerkeän vielä kirjan postittamaan voittajalle.
***
ei pitäisi valittaa, mutta jotenkin tuntuu epäreilulta, että vielä tulee lunta, olishan tuo nyt voinut olla tulematta, mutta kun tämäkään asia ei ole päätettävissäni, on pakko sopeutua. Pääsiäistä silti odottelen jo. Mämmiäkin jo ostin, tosin en aio sitä pääsiäiseksi säästää, vaan nautiskelen sen viikonloppuna vaniljakastikkeen kanssa, on herkkua on!
ja perhosia odottelen myös.
onneksi nämä pikku auringot ilahduttavat.
siivoilin viikolla kodinhoitohuoneen kaappia ja kas kummaa, sieltähän löytyi tämmöisiä hauskoja palkoja. Ruusupapuja äitini minulle viime syksynä laittoi johonkin kassiin ja unohdin ne. Noista taidankin saada aika monta köynnöstä.

Mukavaa viikonloppua kaikille, ei anneta takatalven masentaa.

Toivottelee Tuija