maanantai 11. heinäkuuta 2011

Kukkia, kukkia, kukkia vaan!

Vaikka on kuivaa, kukkia riittää kuitenkin, nyt päätin, että yritän tehdä kukkapostauksen ilman valkoisia kukkia, koska ON minulla muunkin värisiä, kuin valkoisia tai vaaleanpunaisia.
Palavanrakkauden hehkua ja oranssin liljan syvyyttä, komeat värit, vai mitä? Muutenkin huomasin, että puutarhassa pitäisi olla jotain väriä, muuten se näyttää niin hailakalta.

Oranssi on yksi lempiväreistäni, vihreän ohella. Mieluummin oranssi kuin punainen sanoisin. Hih..tää enkeli on jotenkin hassu, ihan kuin sillä olisi tukka silmillä.

Petuniat ovat viihtyneet ihmeen hyvin tässä puulaatikossa, vaikka ne ovat pelkästään muoviruukuissa siellä. Outoa, yleensä mulla petuniat kasvavat pitkiksi ja honteloiksi, ehkä nämä ovat toista lajiketta.

Violettia peliin...näiden nimeä en muista..huomasin juuri, että minulla ei ole oikeastaan tummansinisiä kukkia ensikään..
*
Ei tästä tullutkaan värikylläistä postausta, pakko siirtyä vaaleanpunaisiin..hih.hih...no mutta ainakin yritin.

Kaikki kuvat voit klikata suuremmiksi, ja tämä kannattaa, koska siinä on pieni yksityiskohta, joka oli yllättäen siihen tullut, ilman, että kuvaaja huomasi.
Pieni vihreä hämähäkki.

Halusin yrittää kuvata täydellistä ruusun kukkaa..voisin sanoa, että melkein onnistuin. On nämä kyllä niin kauniita ja tämä maanpeittoruusu on ollut minulla jo tosi kauan, jänikset syö sen melkein maata myöten joka kevät, ja se vaan innostuu siitä entisestään.

Alaterassin kärrynpyörät ja riippapelargoniat.

Puuvajan vieressä oleva ruusupensas ja riippapelargoniat työkalupakissa.

Vaaleanpunainen pelargonia ja pikkukeiju, jolla on pelargoniahattu päässä.
Kotiportailla.( ai kauheeta, valkoisia kukkia...)
No kerran sitten valkoistakin, ritarinkannukset on vähän honteloita, mutta kaunis on kukka, ja pitää varmaan ostaa muunkin värisiä.

Ja sitten suuri ilonaihe..

sinisarjassa ( tää on valkoinen) on ensimmäistä kertaa nuppuja..voi toisia..<3
***
Muutama päivä vielä töitä olisi, sitten alkaa loma, lähdemme 18.7 moottoripyöräreissulle Saksaan, ehkä Alpeille ja minne nenä näyttää. Joten ainakin kaksi viikkoa saatte olla rauhassa meikäläisen höpinöiltä. Mutta  aivan varmasti Saksasta tulee jätti/megaluokan postaus.
***
Kiitos tosi paljon edellisien postausten kommentoinneista ja tervetuloa uudet lukijat.
Aurinkoista ja lämmintä ( vai pitäsköhän sanoa) sateista viikon jatkoa teille ihan kaikille.(Minä nimittäin toivon sadetta,sitä ei ole täällä tullut ensinkään).

Muuten joku joskus kysyi, onko minulla suurikin piha-alue, kun on näin paljon kaikkea, kukkia ja rekijä sun muita...on sitä noin 1000 m2 ei sen enemäpää, mutta hyvin mahtuu ja lisääkin..:D
Heipparallaa toivottelee

Tuija