keskiviikko 22. helmikuuta 2012

No nyt kuului jo titityy...JIHUU...

Hellurei ystävät!

Tänään aamulla paistoi aurinko ja Väinö pääsi metsälenkille, niin kuin tuli luvatttua, minä zippailin onnesta soikeana ja nuuskin kevät ilmaa ja kuuntelin lintujen luritusta, vähän kyllä ihmettelin Väinön kovaa vetohalua...ajattelin, että no ompa pojalla kiire metsään, polun päässä laskin hänet vapaaksi....ensimmäinen virhe....sainkin sen jälkeen kulkea itsekseni sen metsälenkin, tyyppi otti hatkat.Toinen virhe..jäin metsään huhuilemaan ja pilliin viheltelemään ja mitä kauemmin siellä huhuilin, sitä ärsyytyneemmäksi tulin. Ainakin kymmenen minuuttia hyörin ympyrää lenkin alku ja loppupäässä, kunnes puhelin soi, soittaja oli mieheni, joka ihmetteli miksi Väinö kuljeksii itsekseen naapurin pihalla???? NIIN MIKSIKÖHÄN???? Naapurin Millillä ON JUOKSUAIKA!
Kolmas virhe, miksi ihmeessä en kesällä leikkauttanut sitä vaikka niin olin ajatellut? Ärsyttävintä oli että hyvä tuuleni oli tipotiessään! KÄÄK!!!!
*********************************************
No juu olihan mulla muutakin, jo joku aika sitten sain tämmöisen ihanan tunnustuksen
Tylsän Mörököllin - blogista, joka ei kyllä todellakaan ole mitään tylsä, joten kaikki kipin kapin tutustumaan. Tämä tunnustus tulee jakaa viidelle blogille, jolle toivoo lisää lukijoita. No niin!
Tässä minun suosikit tälle listalle:
Kukkapajalla ja omalla pihalla, Lauralle

Kannattaakin käydä kurkkaamassa näitä toisistaan erilaisia mutta ihania blogeja.
Lunta on terassilla paljon, en ole oikein viitsinyt yrittääkään siivota sitä,mutta aivan varmasti ilmojen lämmetessä ja auringon paistaessa siihenkin löytyy intoa.
on tällä hetkellä mielessä ihan koko ajan.

Oikein mukavaa ja toivottavasti jo aurinkoisempaa ja lämpöisempää loppuviikkoa, yksi viikonloppu vielä ja seuraava onkin jo maaliskuussa.:)

Toivottelee Tuija