tiistai 15. maaliskuuta 2011

Ihan kiireen iski päälle!

Sari mokoma säikytteli ihan kokonaan viestittämällä, että nyt olisi sopiva aika vaihtaa mullat pelargoneihin, enhän minä ole valmistautunut siihen mitenkään. Seuraava kerta olisi sitten huhtikuussa, näin perimätieto ja kuunkierto kertovat. Eihän siinä auttanut muu kuin mennä varastoon.
Pelargoniat pitää kastella ensin, ennen kuin niitä voi alkaa uudelleen "mullittamaan"
ja tietenkin siellä varastossa on ihan hirvittävä sotku , joka on pakko siivota ensin, että yleensä pääsee kukkien luo. Huh..mutta on se jännä, siinä vaiheessa kun kaikki kukat oli siistitty ja kasteltu ja painoin varaston oven kiinni, muistin salamana, mikä puutarhahommissa on se "juttu". Aivot lepää..minä en ainakaan ajattele silloin juuri mitään..pää tyhjenee...kertakaikkiaan.SE on kukkaterapiaa.
Huomenna menen sitten multaostoksille ja laitan osan jo huomenna ja loput torstaina. Silleen kerkeän tämän tärkeän homman nyt tekemään.
Ainut asia mitä muuten  Ikeasta löysin viikonloppuna, kun kävin siellä tyttäreni kanssa, oli nuo hyasintit tuossa korissa ja kaksi muuta kukkaa. HÖH.. :)

****
SITTEN, tänään Plantagenissa käydessäni näin sen...

OMA PIHA - LEHTI, komeampana kuin koskaan! Mieletön numero, kerkesin vain vähän sitä päivällä selailemaan, mutta nyt täytyy sanoa, että taitaa olla tilauksen paikka.
Tämmöset jututkin kiinnostaisi...hui.! Mielettömän ihania kukkia tuossa valikoimassa!
Plantagenissa ei ollut vieläkään pelargonioita, siellä on joka kevät erilaisia erikoispelargoneja ja ajattelin jotain hankkia. Jotain piti kuitenkin saada, ja niinpä ostin pari kukkaa sisälle, joista kylläkin toinen siirtyy ulkoruokintaan heti kun ilmat sallii.

Tuoksuköynnös, jonka kukat tuoksuu ihanalle ja herttaköynnös,joka on istutettu tukeen. Tänään oli aivan ihanan aurinkoinen päivä, mutta Väinön kanssa metsälenkillä huomasin, että oli kuitenkin varjossa melko kylmää. Toivottavasti ilmat nyt vähän lämpenevät ja että viikonloppunakin olisi lämmintä.

***
Vaikka pääsiäiseen on vielä aikaa, niin mieleni on halajanut jo pitkään Mailegin pupuja, en ole niitä raaskinut ostaa, mutta sitten ajattelin, että onhan se nyt yksi saatava, joten tyttöpupu sitten muutti meille.
Hän on niin sievä!

Mukavan aurinkoista viikkoa teille ystävät, kevät keikkuen tulevi, niin kuin joka vuosi.