perjantai 29. huhtikuuta 2011

Huh. huh..

Tänään, tullessani töistä kotiin, oli näky tämä!

Väinöllä oli ollut tylsää, ja kun meillä on se kodinhoitohuoneen remontti meneillään, kaikki tavarat on joudutta sullomaan olohuoneeseen, hän oli jostain löytänyt tyynyn, joka nähtävästi oli ärsyttänyt suunnattomasti.Huoh..ja vielä kerran huoh.!!!!

***
Onneksi olin kerennyt käymän postilaatikolla ja pelastava enkeli oli siellä<3 Maalaisunelma lehti.!!!!
Onneksi löytyi muitakin ilonaiheita, oma kasvattamat tulppaanit, jotka joulun tietämissä tökkäsin summamutikassa astiaan, ovat alkaneet kukkia, niin kauniita, ihan kuin pionin kukka, ja se että kodinhoitohuoneen remontti on laatoitusta vailla. Tuossa oikealla alakuvassa ne on, maantaina tulevat laatoittajat, toiveita siis olisi, että äitienpäiväksi saataisiin ne kuntoon. SE on suuri ilo.!
Kun on tottunut kodinhoitohuoneeseen ja kahteen vessaan, kuukausi ilman on ollut tuskaa. ( tällä porukalla )
***
Mukavaa viikonloppua kaikille teille ihanat ystävät, kaunis kiitos kun vierailette luonani, klara wappen tai sitten vaan hela natten!
***
Olkaahan kuulolla, ensi tiistaina tapahtuu sitten kummia!!! :) hauska ja mielenkiintoinen arvonta koittaa. Se pärähtää käyntiin tiistaina ja viikko aikaa..10.5. arvonta, silloin minun rakas isäni täyttää 80 vuotta ja blogini yhden vuoden.
****

Toivottelee Tuija ja ryökäle Väinö