torstai 13. lokakuuta 2011

Tunnustuksia ja kiitoksia ja ystävyyttä

En vetoa kiireeseen vaan saamattomuuten, kun en ole saanut näitä tunnustuksia pulpautettua ihmisten ilmoille. Joku lapamato on asettunut kroppaani ja en saa sitä häädettyä pois.
Tämän tunnustuksen sain Leenalta,Leena Lumi-blogista ja Marikalta,Valkoista Rustiikkia -blogista,koska arvostan suuresti, että joku näkee vaivaa näiden eteen tahdon tietenkin kiittää Leenaa ja Marikaa tästä tunnustuksesta ja tunnustaa ( yritän tunnustaa ennen kuulumattomia asoita :D )

1. Suunnittelen viikonloppureissua Äänekoskelle veljeni luo, taka-ajatuksena on myös käydä Ilonan Sateenkaarentaa - puodissa, jonne sieluni halaajaa kovasti.
2. Olen huono lukemaan kirjoja (siis oikeita kirjoja), mutta olen sisustus-ja puutarhalehtien suurkuluttaja, sängyn vieressä on noin puolen metrin kasa ( kahdessa eri pinossa) lehtiä ja sisustuskirjoa.
3.Olen ystävystynyt monen blogilaisen kanssa ja olen siitä oikein iloinen.
4.Tahtoisin toisen koiran ja kissan( siis ensimmäisen kissan elämässäni)
5.Minua ärsyttää välillä  kun mieheni vinkuu syksystä ja talvesta, tykkään (yleisestiottaen) itse kaikista vuodenajoista ja se ärsyttää kun toinen ei. En saa häntä hiihtoladulle ja rakastan hiihtämistä.
6.Minua surettaa kun äiti ja isä asuvat niin kaukana luotani, haluaisin käydä heidän luonaan useammin.
7.HALUAN KESÄMÖKIN (oikeesti haluaisin...)
8.Mulla on tällä hetkellä silmätulehdus ja se ärsyttää, kun antibioottivoide kirveltää silmiä.
*
HAH...yllätinkö tiedät, ei tainnut olla yhtään samaa kun viimeksi.(Paitsi tuo kesämökki juttu, koska se kaivelee mieltäni niin kovin, että se on pakko työntää joka paikkaan.) En jaa tätä tunnustusta tästä kenellekkään nimetylle, koska luulen suurimman osan jo tämän saaneen, mutta jos näin ei ole, nappaa mukaasi ja tunnusta.
*
Tämän tunnustuksen sain Arjalta, Wanhaa ja valkoista blogista.Kiitos Arja ystävyydestäsi.
Sitten seuraava, nyt kaikki vaan putkeen, ettei se lapamato yllätä taas lonkeroillaan.
*
Tuijalta  kivalta kaimaltani, sain tämmöisen syksyisen haasteen, jossa tulee esitellä neljä juttua, kuvien kera, jotka ovat ostoslistalla tai haaveissa syksyn aikana. Huh.tää onkin vaikeampi juttu...

1.Ostoslistallani ovat nämä pikkuruiset ( ei nyt sentään kaikki) Mailegin tontut, ehkä pari ostan. (Tämän kuvan nappasin Leenan blogista, kun hän oli vieraillut Ilonan Sateenkaarentaa myymälässä) en jostain syystä päässyt tällä hetkellä itse Ilonan puodin sivuille, joten käytin tätä kuvaa, Leena eihan haittaa? 
2.Ostoslistallani on myös tämä kirja, jonka saa yksinoikeudella suomesta vain täältä.
3.Haaveissani on piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkiä syksyisiä ja talvisia lenkkejä Väinön kanssa, joka tässä kuvassa komentaa mammaa..wuhw...lähdetään jo.
4.Haaveilen matkasta Madeiralle Portugaliin
saahan sitä haaveilla, sinne kuitenkin joskus haluaisin mennä.Mutta ei tänä syksynä.
*
Näitä haaveita/ostoksia haluan myös kysellä muilta,joten pyöräytän pallon:


***
Huh sentään, onko nyt kaikki tässä, meni kuulkaa melkein pari tuntia tätä päivitystä tehdessä.
***
On luvattu jo kylmiä pakkasöitä tänne eteläiseenkin suomeen, olkaahan varoivaisia liikenteessä aamuisin, sillä liukkaat kelit yllättävät taas kuitenkin, niin minut kuin muutkin. Sanoinkin miehelleni, että eikös ne talvirenkaat jo voisi vaihtaa, oli muuten mielenkiintoinen ilme hänellä..höh..noita miehiä.

Tuija