lauantai 27. marraskuuta 2010

Muorin markkinat ja 1.adventti

Aivan mieletön tarjonta tämän vuotisilla markkinoilla. Että musta on mukava siellä pörrätä ja kurkkia pöytiin ja tehdä ostoksia. Ensimmäiset joululahjatkin tuli hankittua, käsitöitä tietty...aivan ihania. Kellekkään ei varmaan ole jäänyt epäselväksi, että arvostan todellakin itse tehtyjä juttuja...siis toisten, itse en juurikaan tee käsitöitä, oikeastaan vaan joitan kransseja ja astelmia kukista ja siihen se jääkin.
Oli sammalesta ja havuista tehtyjä sydämiä ja kransseja.
Oli leivonnaisia.
Oli mehuja ja hilloja.
Mielettömän suloisa tossuja.
Sukkia, kaikenlaisia ja nämä valkoiset on esim.tehty koiran karvoista..Tällä rouvalla on paljon samojedeja ja hän on teettänyt niiden karvoista lankaa, joista neuloo kaikenlaista. Ihana ajatus, Väinöstä tehdyt lapaset.hm...
Mielettömän kauniita piparkakkutaloja, itse ostin pienen piparkakkutalon, jolla tuin Nurmijärven Jalkapalloseuraa, jo ihan pelkästään senkin vuoksi, että poikani pelaa siellä.
Ihana ;=) pikkumökki.

Lisää suloisia tossukoita.
Tämä oli mielettömän hauska idea, sytykeruusu, steariinista ja kananmunankennoista tehtyjä sytykkeitä, ovat kyllä niin kauniita, että eihän näitä raaski sytykkeinä pitää, vaan koristeena. Myyjä sanoi, että toimii varmasti.
Tämä kori oli täynnä niitä ja minusta se oli niin kaunis. Ei heti uskoisi mihin tarkoitukseen ovat.
Tässä siis vain pieni osa tarjonnasta, kaikkea oli tarjolla ja paljon.Varmasti jokaiselle jotakin.
*********
Tänään laittelin jo itse vähän joulujuttuja esille.

Enkeleitä.
Possuja
Adventtiasetelman, ihanaa huomenna saa sytyttää ensimmäisen kynttilän adventin kunniaksi.

Siivosin eilen illalla kodinhoitohuoneen ja pesin kylpyhuoneen ja saunan oikein kunnolla. Kodinhoitohuoneeseen vaihdon Comptoir de Famillen puna-valkoruutuisen verhon. Pidän sen väristä ja valkoisen kanssa se sopii loistavasti.
Valkoinen amaryllis on kauniissa kukassa.
ja valkoiset hyasintit tuoksuvat välillä nenään
että sellainen lauantai mulla on ollut, tänään on ihanaa mennä puhtaaseen saunaan saunomaan ja juoda ensimmäiset glögit, siitä se sitten alkaa, joulun aika...
Ihanaa ensimmäistä adventtia teille kaikille.
Toivoo Tuija
joka rakastaa enkeleitä, kaikenlaisia...

Hänelläkin on siivet, eivät vain näy kuvassa. ;=)