perjantai 25. helmikuuta 2011

Helmikuun viimeinen...

Hei kaikki blogiystävät.!

****

Niin, helmikuun viimeinen viikonloppu tuloillaan, päivät ovat pidenneet ja aurinko on paistanut jo oikein lämpöisesti täällä etelä-suomessa. Iltapäivisin on ollut mukava kierrellä Väinön kanssa tuttua metsälenkkiä, siellä on niin hyvät polut tällä hetkellä, että kävely on vaivatonta ja miellyttävää, kun ei haaroihin asti uppoa lumihankeen. Eiliseltä metsäreissulta toin mukanani ison nipun koivunoksia, joita on siellä joku käynyt sähkölinjojen alta katkomassa.
Niistä voisi tehdä vaikka mitä mukavia juttuja.
Minulla oli siellä vaan hankala apulainen, aina kun sain läjän valmiiksi siihen iski kultainen, risuja syövä herhiläinen...
Hih..hih..Väinö on ihan hassu. Se rakastaa metsälenkkeilyä ja minä en henno olla viemättä häntä sinne, koska tiedän miten paljon hän tykkää siellä olla.
Linnut virittelevät jo ihanalta kuulostavaa, värisevää lirkutusta...ihan selviä kevään merkkejä. Aamulla on vielä melko pimeää klo 6.00, mutta kohta voi varmaan jo kuulla mustarastaan suloisen laulun, se on se hetki joka joka kevät saa minun sydämeni sykähtämään. Lintujen pönttöjen siivouksetkin voisivat kohtapuoleen olla ajankohtaisia. Lunta vaan on kyllä takapihalla ihan älyttömästi..milloinkahan se sulaa...???
Ostimme noin kuukausi sitten uudet jääkaapi/pakastin kaapit ja muutaman kerran tyhjiä kaapin päällysiä katsoessani mietin, että mitähän sinne voisi laittaa, jotta ei näyttäisi niin autiolta, päädyin pullokokoelmani laittamiseen sinne.
Ainut ikävä juttu on tuo johto mikä näkyy sieltä...pitää kait sitten kehitellä vielä jotain.
Remppahommat ovat alkaneet uudelleen, nyt olemme saaneet maalattua tuulikaapin ja sen sisustan viikonloppuna, sen jälkeen on vuorossa eteinen, jossa on boordi ja vihreät panelit. Ne maalataan helmenharmaiksi ja boordi poistetaan.
On se vaan jännää miten pelkkä maalaus tuo niin paljon lisää valoisuutta, kyllä nyt ymmärrän tuon Pientä Pintaremonttia ohjelman idean..;)
****
Kiitos todella paljon, ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen, meikäläisen jutut senkun pitenee, toivottavasti jaksatte lukea edelleen näitä höpötyksiäni. Ojenna juuri SINULLE, joka tänne piipahdat ihanat kevät kukkaset, tuomaan iloa, koska niin suloisia nämä ovat.

Suloinen, valkoinen, kerrottu kevätesikko
Ja ihana valkoinen helmililja, joita ei kuulemma ihan vielä joka paikassa ole ollutkaan. Meidän kukkakaupasamme tällä Klaukkalassa, Kukkahuone Linneassa, niitä on ollut jo pitkään.
Sitten vielä ihana kastelukannu hankinta..;)
Ihanaa viikonloppua kaikille, pitäsköhän paistaa laskiaspullia viikonloppuna ja vähän herkutella, melkein maaliskuun kunniaksi.;)

Terveisin Tuija