maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kiitos!

Cicion on listannut suomen puutarhablogien TOP-10, ja minun vaatimaton (mielestäni) blogini on rankattu seitsemännelle sijalle, iso kiitos kuuluu teille lukijani, olette olleet mukana lukemassa minun jorinoitani jo monta vuotta, nöyränä olen ja mielelläni jaan teille kuviani ja vähän elämääni. Tästä linkistä pääset tutustumaan kärkikymmenikköön, josta kyllä kaikki ovat meille tuttuja ja loistavia blogeja. Voittaja oli tänä vuonna myös sisustuksen puolellakin häärivä Tiina/Mustikkamäki blogista, hänen bloginsa on aivan ihana, jos et ole vielä käynyt kurkkimassa sinne, kipi....kipi, et pety taatusti.
***
 Kesään kuuluu mielestäni myös päivänkakkarat ja tänään niitä ostinkin ja laitoin vanhaan pataan.
 kukkapenkissä kukkii valkoinen sormustinkukka
 valkoiset muurikellot ( mitä nuo nyt oikeesti ovat)
sekä valkoinen akileija
 valkoiset pionit alkavat olemaan jo aika nuupahtaneita, helteen vuoksi pionien kukinta-aika jäin surullisen lyhyeksi.
 ja en nyt malta olla ottamatta varjoliljaa tähän rykelmään nimeltään valkoiset ihanuudet.
 jotta olisi jotain uutta esiteltävää ensikin vuonna, tänään kipaisin Muhevaiselle mukamas ihailemaan kukkia...hm.hm..se on melko vaarallista touhua, koska ikinä en ole sieltä tyhjin käsin lähtenyt, enkä lähtenyt nytkään. Jotta valkoista olisi lisää  ostin valkoisen ritarinkannuksen, latinalaiselta nimeltään Delphium Higlander Moonlight- kuulosti niin juhlalliselta että  pakkohan se on testa. Muuten nuo latinalaiset nimet ei ole mun vahvuus, en niitä yleensä käytä, koska en niitä ulkoa muista yhtään, tämänkin lunttasin lapusta. Hih..hih..mutta saattaahan se jotain kiinnostaa.


 istutin sen valkoisen ( nyt naurattaa...) köynnöshortensian eteen..ai miten niin tykkään valkoisesta....??? Mutta jotta elämä ei olisi ihan valkoista, niin heitetään kehiin rrrrakastamaani oranssia tai hehkuvaa punaista miten vaan.
 aika pirtsakka ilmestys, eikö? Syyshohdekukka, helenium autumnale moerheim beauty-kaikessa komeudessan. Pitää muuten tähdentää että minulla ei ole minkään valtakunnan koulutusta tähän aiheeseen, vaan intohimoni ja suuri rakkauteni. Yleensä se riittää, jos ei työkseen puutarhuroi.
tänään keräsin taas luonnonkukka puskan Väinön ulkoilutus reissulla. Tässäkin on minun suosikkivärejäni. 
***
Kiitos vielä kerran kaikille blogini lukijoille, taidatte olla ansainneet arvonnan, olkaahan kuulolla vielä ennen viikonloppua pärähtää puutarha-aiheinen arvonta käyntiin.
***
Lämmöllä Tuija