torstai 23. kesäkuuta 2011

Hyvää Juhannusta !

Hei ystävät ja kiitos ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen, SE reki on just niin ihana kun ajattelin, ja monelta teiltäkin tuli viestiä, että se on myös talvella kaunis. Ja niinhän se on.Toinen asia onkin raaskinko jättää sen talven armoille vai vienkö sen talteen tuuleta ja tuiskulta.
kyllä se ihana sormustinkukka oli sittenkin valkoinen, vaikka vaikutti aluksi hennon keltaiselta, ja minä kun olin kerennyt jo hyväksymään asian. :)
Pionit isossa penkissä rupeavat vetelemään viimeisiään, eli pääkukinta on jo loppumetreillä, sitten on vielä iso kasa nuppuja, toivottavasti aukeavat. Nyt pääsen sitten ihastelemaan ja huokailemaan teidän pionejanne. Eli kuvia odotellessa !
Tällä viikolla hermostuin, kun mun pelargoniat pihtailevat kukkiensa kanssa, marssin paikalliseen puutarhaliikkeeseen ja 20 eurolla  lähti mukaan kuusi kaunista kukkivaa pelargonia. Ajattelin, että kilpailu tekee hyvää...:) valokoiset Mörbacat vastasivat heti huutoon...:)))
tosin ovat ainoat, jotka kukkivat, toiset yrittävät.
***
Tällä viikolla olen saattanut useimmat projektit loppumetreille, eilen viisi ( 5 !!!)säkillistä rikkaruohoja ja oksia, sun muita raivasin kukkapenkeistä ja istutusten reunustoilta. Ja vaihdoin kolmannen kerran etupihan ikkunoiden laatikoihin kukat. En käsitä mikä niitä vaivaa, kun eivät kuki.!!!! Plääh.
***
Pikkujasmikkeet, aloittelevat kukintaansa, ja niiden tuoksu, on jotain tosi ihanaa. Tulee mieleen mansikan tuoksu.
***
Tällä viikolla tuli myös kukkatuet Elsan lempituolista, joihin olen äärettömän tyytyväinen. ne tulevat tukemaan salkoruusujani ja tuo sammakko on niin ihana. Kiitos Saila, ja ylläri oli oikein sopiva mulle...:))) tuet ovat just sellaiset kun ajattelin. Myös tilaamani pionit tulivat tällä viikolla ja ne ovat istutusta vailla. Joten puutarha rupeaa olemaan muutamaa silausta vailla, olenkin huomannut, että tykkään nyhrätä joidenkin asetelmien sun muiden kanssa taas, eli ei enää kuoppien kaivuuta ja puskien  karsimista, kiitos.
Kun omat kukat ei enää puutarhassa riitä, pitää mennä metsään ja tehdä kesäkukkakimppuja luonnon kukista, ne ovat tällä hetkellä suloisimmillaan. Tosin tuo lilja ei ole luonnosta kotoisin.
On aika, toivottaa hyvää ja kaunista Juhannusta teille kaikille, minä lähden huomenna Pyhtään metsiin halailemaan kiviä.:) Ja käyn pikaisesti myös Eija's Gardenissa, kun siellä päin liikun. Varmaankin ystäväni kanssa teemme taas vanamokranssit, niin kuin viimekin vuonna. Ja tähän meinasin laittaa LINKIN, mutta tämä bloggeri on ärsyttävä, se ei tee ensinkään sitä mitä pitäisi. Ja siitä puheen ollen, en ole ensinkään tällä viikolla päässyt teidän blogeihin kommentoimaan, kun olen ollut lomalla, elikkä maanantaina nähdään.

Toivottaa Tuija sekä Väinö- herra!