sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Hyvää Äitienpäivää!

Äitienpäivänä paistaa aina aurinko! Ihan sellainen tunne mulla on. Itse vietin äitienpäivää oman äitini luona Rantasalmella. Ihana viikonloppu takana. Paljon unta, päikkäreitä, hyvää ruokaa, savonmurretta ja ystävien tapaamista. Ja ihana isukkikin vielä kaikenkukkuraksi esitteli mulle wanhan kellon, minkä oli pelastanut. Mua niin sydämestä sykäyttää joka kerta kun iskä sanoo, että tuuhan tyttö ( mua kutsutiin aina lapsena tytöksi, kun mulla on viisi veljeä) tänne, mulla on näytettävää, äidinisän wanha seinäkello, joka on säilynyt tosi hyvin..jostain 1800 luvulta.Sanoin iskälle, että sen vois kyllä laittaa tonne mun autoon..:D
Kirsikkapuu oli viikonlopun aikana tälläytynyt äitenpäivän kunniaksi juhlaasuun.
Se on kaunis taivasta vasten.
Kevätkaihon kukat ja valkovuokot etupihalla, hyvin sopivat yhteen.
Pionit olivat myös viikonlopun aikana venähtäneet pituutta, tänään istutin keijunmekot, toivotaan ensi sykynä komeaa kukintaa.Mun lemppari<3
***
Tänää istutin myös ensimmäisen pelargonian ja ups...tytärkin pääsi kuvaan. Hän istuu nenä kiinni kirjassa koko ajan, lukee pääsykokeisiin. Hän oli mukanamme maalla, poikia en mukaan saanut tällä kertaa.
***
Jännä muuten miten pihallemme on tupsahtanut valkovuokkomättäitä, tämä tontti on vanhaa metsänpohjaa, luulen, että se johtuu siitä, joitakin kielojakin on alaterassin takana.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille ja kiitos kovasti kommenteistanne, parit tunnustuksetkin on tullut, ja en niitä ole unohtanut, olen niistä oikein iloinen, yritän jossain vaiheessa vastata niihin.
***
Ai niin..Väinöllä oli hauskaa, kun pitkästä aikaa pääsi uimaan, ei ole yhtään lätäkköä mihin tuo herra ei pulahtaisi, sillä oli kova vauhti päällä ja nyt on ihan raatona.

 
Tuija