lauantai 16. heinäkuuta 2011

Anteeksi

Kelloköynnöksen hurmaavien kukkien saattelemana, anteeksi, en ole päässyt ensinkään kyläilemaan kenenkään blogissa, vaikka olen yrittänyt kovasti, ihan pariin blogiin pääsin tassun jäljen jättämään, mutta sitten kone sanoi stop. En tiedä mikä tätä kotikonetta vaivaa, mutta tällä ei blogeja kierrellä. Huoh..harmittaa!
***
Puutarharintamalla on hiljaiseloa, sateita saatiin tässä männä viikolla ja se oli hyvä se, alkoi olemaan todella kuivaa, lisääkin saisi tulla, tulisi vaikka ne saksan sateet tänne, tehdään vaihtokauppa, minä menen sinne ja sade tulee tänne.Laittelen tässä tänään ottamia kuvia puutarhan kukkasista, pelargoniat kukkivat tosiaankin oikein ihanasti ja dahlioiden kasvu on ollut huimaavaa, joten reissun jälkeen varmaan pääsemme ihailemaan jo joitankin kukkia.
***
Olen julistanut sodan räkättirastaille, ne mokomat käyvät syömässä naapurin ja omat mustaherukan raakileet ja kiitokseksi kakkivat alaterssin kaiteet ja rappuset mustiksi. MrrrMrrr...
***
Niin kuin kuvista näkyy pelargoniat ovat ihania tällä hetkellä ja tiedän että tätä ihanuutta kestää, jos vain säät suinkin sallivat ihan lokakuulle asti.
***
Äitienpäiväruusu on alkanut uudelleen kukkia ja ainut orvokkiasetelma, joka on säilynyt keväästä asti hyvänä.
***
***
Välilla huomaan jo katseen hakeutuvan sisätiloihin "sillä silmällä" ! Hassua ! Muuten tuo meriheinäsydänkranssi, se on ostettu varmaan kaksi, jopa kolmekin vuotta sitten Adalmiina Helmestä jouluksi.Aika hyvä vieläkin, eikö vaan?
***
Saattakin olla, että pari viikkoa pois kotinurkista tekee hyvää, vaikka haikein mielin jätän puutarhan tyttäreni ja naapureiden hoiviin. Tätä ei tyttärelleni kerrota, mutta naapurin rouva lupautui varmistamaan kastelun tehokkuuden hiukkasen auttamalla. Jos ja kun ennusteet paikkansa pitävät, niin ensi viikolle on taas luvattu huh.hellettä ja monet kasvit tarvitsevat silloin päivittäin kastelua.
***

Mukavaa ja rentouttavaa heinäkuun loppua teille kaikille ja kiitos kun olette kuitenkin käyneet kommentoimassa, vaikka vastavierailut ovat olleet nyt vähissä.
***
Parin viikon päästä tavataan taas ja silloin luvassa alppien antia.

Heippa!

Tuija