sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Kaikki neljä adventtikynttilää...

Kyllähän ne kaikki neljä meilläkin paloivat, vaikka en niitä ajallaan saanutkaan tänne...
mulle kävi vanhanaikaisesti, paahdoin kuin sekopää töitä ja nyt sitten onkin jouluaatosta lähtien sairastettu, ryitty melkein keuhkot pihalle......huoh..ja mä kun niin odotin näitä vapaita, ihania kelejä ja Väinön kanssa pitkiä metsälenkkejä ihanassa pakkassäässä, avantoa ja kaikkea..nyt paras seuralaiseni on iso muki täynnä panadolhottia... 
tämäkin ihana "kukkanen" jäi käyttämättä....toiveissa olisi, että jospa viikolla saisi ropsauttaa taudit tästä naisesta pihalle.
lumi on kuorruttanut terassinkin kauniisti ja aurinkokin on näyttäytynyt pitkästä aikaa. Kaikki on niin kaunista, kun sitä lunta vihdoin saatiin.
marraskuussa Plantagenista ostamani jouluruusu on aivan ihana vieläkin, toivon niin, että saisin sen pysymään hengissä kevääseen, tiedän sille jo ihanan suojaisan paikan.
samoin toivon, että huonekuusi pysyttelee hengissä talven ja kesän yli ensi jouluun.
en raaskinut heittää tänä vuonna oliivipuuta ja kärhöä enkä isoja muraatteja pois, vaan mietin pääni puhki mihin ne saisin talvisäilöön, pelargonithan täyttävät jo työpaikkani ikkunat, ja hip hei..loistoidea putkahti päähäni. Miehen töissä on yksi huone juuri sopiva ja sinnehän ne sitten  hiissasin, ihmettelin kyllä jo itsekin, miksi en ollut aiemmin sitä tajunnut. Kävimme tässä muutama päivä sitten siellä ja vaikka ovatkin olleet miehen kastelun armoilla, siellä eletään. Siis mahtavaa, jopa oliivipuu.
että mä odotan kevättä.!

***
Mukavaa viikon alkua kaikille, toivottavasti pysytte terveinä !

***
Toivottelee Tuija