tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kevään kaipuu

Kevään kaipuu tuntuu jo melkein fyysisenä tuskastumisena. Suunnitellakaan ei enää jaksa, pitäisi päästä jo toimimaan.
Mökkiviikonlopun jälkeen kotona narsissit olivat nuupahtaneet kylmien öiden seurauksena. Surullinen ilmestys.
Sisällä olleet krokukset olivat täydessä kukassa, nyt on niiden vuoro leikkiin nimeltä , sisään-ulos.
 
Mieluiten kuitenkin ihailisin näitä puutarhassa.
Mökillä oli mukava istua terassilla, vaikka kylmää sielläkin oli, öisin varsinkin. Muuten reissu meni loistavasti, ja olen edelleenkin tosi tyytyväinen tähän mökkijuttuun. Valokuvasin joitankin ongelmakohtia teille myöhemmin esiteltäväksi..tyyliin ennen - jälkeen.....istutusten..hyvin suunniteltu on sitten varmaan puoliksi tehty. Muutenkin mökille pitää hankkia jonkun verran uusia juttuja, muutama räsymatto ja makuuhuoneeseen lipasto henkilökohtaisille tavaroille. Kirppiskeikkaa pukkaa.
Lauantaina teimme loimulohta, ja nam..se oli tosi hyvää. Sunnuntaina kävimme äidin luona Rantasalmella,  herkuttelemassa karjalanpaistista ja piirakoista sun muista herkuista.
Väinöllä oli hauskaa, se viipotti korvat sojona ympäriinsä, tutki ja nuuhki paikkoja, mutta pysytteli meidän lähettyvillä kuitenkin. Tässä kohtaa on sitten kesällä vettä...:)

tältä näyttää mökkinäkymä järven jäältä käsin.
olihan siellä maatakin  näkyvissä, enemmän täällä etelä suomessa on lunta. Teki mieli alkaa kaivaa jo kuoppaa tuohon.....
mökille jäi pieni lämpö päälle, joten nämäkin helmililjat kaivetaan SITTEN KUN SE KEVÄT
TULEE, maahan.
***
Hyvää viikon alkua kaikille, keskitetään ajatuksemme yhteisesti ja puhalletaan kylmät tuulet huitsin nevadaan, jookos? :D

Toivottelee Tuija