torstai 12. toukokuuta 2011

Nyyyyyyt alkoi miniloma!!!!

Heips kaikille!

Piiiiiitkästä aikaa pääsen tänne kirjoittelemaan ja esittelemään kaunokaisiani, jotka kasvavat kohisten. Mahtavat kelit ovat olleet, en voi kun olla tyytyväinen. Vihdoinkin myös remonttihommat ovat järjestyksessä, nyt vaan tavaroita paikoilleen ja viimeinen silaus.
****
Pionit ovat jo todella isoja, niistä voi jo melkein laskea kukkien määrän, joka ilahduttaa kovasti. Särkynyt sydän kukkii kauniisti ja rhodossa on paljon nuppuja jotka odottavat h-hetkeä. Pionipenkkiin istutin lisää muutaman pionin ja muutamia syysleimuja lisää, jotta syksylläkin olisi kaunista katseltavaa. Mietin myös, että voisi laittaa vielä salkoruusuja muutaman.
****
Onneksi en nyhtänyt viime syksynä kaikkia vuorenkilpiä pois, joskus iskee hulluus, nääs. Nyt ne kiusoittelevat kauniilla kukinnallaan.
****
Ihanan värisiä riippapelargoneja, en voi vastustaa niitä. Iloitsen myös valkovuokkomättäistä, joita on pihalla siellä sun täällä.Tykkään siitä, että pihassa on luonnon tilassa olevia alueita.
 Vanhaan taikinasaaviin istutin taas kolme keijunmekkoa, nyt ne on vielä aika vaatimattoman näköisiä, mutta kyllä niistä hienot keijut mekkoineen tulee kesän kuluessa.
****
Viime viikonloppuna maalla ollessamme Väinö pääsi myös nauttimaan aurinkoisesta viikonlopusta mummolassa.

Vai mitä luulette, nauttiko?
****
Äitienpäivänä muistimme myös tyttäreni kanssa minun rakkaita, jo poisnukkuneita mummojani.
Koska harvoin tulee käytyä, niin hetki oli liikuttava, koska Tyyne-mummoni kuoli muutama päivä ennen kuin Katriina syntyi. Olisin niin halusin esitellä hänelle esimmäisen lapsenlapsenlapsen.
****
Apua sentään, tästähän tuli pitkä höpötys, ei kannattaisi olla liian kauaa pois, tulee liikaa asioita kerrottavaksi.
****
Kiitos teille kaikille arvontaani osallistuneille, palkintokirja on jo matkalla onnelliselle omistajalleen, kiitos myös kaikista ihanista kommenteistanne ja tervehdyksistä. ( Aana voisit vielä ilmoittautua, että saan pikkupaketin myös sinulle lähtemään.)
***
Ihanaa tulevaa viikonloppua kaikille, minä taidan mennä tanssimaan sadetanssia...:))))

Toivoopi Tuija