tiistai 18. syyskuuta 2012

Nyt kun kesä mennyt on...syksy saapuu..

 
Täällä on vallinnut syvä hiljaisuus, ei sillä, etteikö olisi mitään sanottavaa, vaan kun ei jaksa...laiskottaa ja surettaa, kun ne ihanat lämpöiset kesäillat taitavat olla ohi. Onneksi viime viikonloppuna, sunnuntaina oli niin kaunis sää, ja siksi se taitaakin niin haikealta tuntua. Vaikka kaikkea kivaakin on tiedossa. Sisustuskirja syksykin tarjoaa monta mielenkiintoista ja ihastuttavaa, uutta kirjaa iloksemme. Olen nauttinut kuitenkin syksyn väreistä ja luonnosta.
Sienisadosta ja omenista.
vielä kukkivista kukista
ja tanssivista ballerinoista...:D
eri väreissä..
***
syksyn kauniista kukkasista..
***
***
lenkkeilystä maalaismaisemissa...
tunnelmallisista kynttiläilloista
***
Väinöstä..ja hänen aidosta onnestaan, juostessaan vapaana metsässä.
***
Ja ihanista, uusista suunnitelmista! Jos asiat loksahtavat paikoilleen, voimme saada vuokrattua ensi vuodeksi kesämökin aivan ihanasta paikasta...vähän niin kuin testinä, onko meistä mökkiläisiksi. Hitsin, hitsi miten olen innoissani.! Olen suunnitellut jo kasvilavoja ja..ja..ja...ja...ymmärrätte kyllä. Mutta nistä tietty sitten tarkemmin kun ja jos asia etenee onnelliseen loppuun asti.
***
Huomasin tuossa, että halilaskurikin on raksuttanut aika mukavaan tahtiin..ihanaa, että olette muistaneet halata..ja siksipä HETI kun laskuri  osottaa 200 halia, on arvonnan paikka.!!!
***
Muutama tunnustuskin on tullut, olen tosi pahoillani, että en niitä ole vielä mitenkään täällä noteerannut, kiitos niistä, kaikki on taltioitu mieleen ja sydämeen.
***
Olen myös surukseni huomannut, muutaman ihanan blogin sulkeneen ovensa, ennen kuin kerkesin kiitokseni heille laittaa, ihan kun olisi ystävän menettänyt, niin siltä se tuntui.
***
 
 
Pirtsakkaa syksyistä viikon jatkoa kaikille!
 
Toivottelee Tuija