sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Pakkaspäivää ja arvonnasta asiaa...

Tänään oli tämän talven kylmin aamu, meilläkin pakkasta varmaan noin 8 astetta. Mutta se ei estänyt aamuista uintireissua, itse asiassa tässä jo olen odotellutkin sitä avantoa sinne järveen, jotta päästäisiin tosi toimiin. Meillä oli eilen vieraita, joten ystävätär lähti seuraksi kävelemään, järveen häntä ei kuulemma saa mistään hinnasta.:D Höh...
Kohmeiset rentoakankaalin ja sormustinkukan ruusukkeet ovat kauniita. Kottikärryt olivat jäätyneet paikoilleen, kaitpa nuo vielä irti lähtevät, olisi vielä pari säkkiä multaa levitettävän. Ajatelkaa, marraskuussa! Oven viereen ostin sypressin ja ajattelin laittaa siihen valkoisia ja punaisia sydämia, mutta tänään se jäi kohmeisin näpein tekemättä.
Pikkuisen on joulu meilläkin jo näyttäytynyt, kovasti tykkään näistä Mailegin pikkuruisista tontuista. Niitä pitää vaan asetella niin, ettei herra Väinö Koiran tarkat silmät niitä nää....sen jälkeen ovat entiset.
Isoon rautaiseen kasvihuoneeseen laitoin pajupalloon valot, saa nähdä miltä näyttää illalla.
Kynttilöitä polttelen joka päivä sisällä ja ulkona, siinä hommassa meinaa mopo karata käsistä, välillä :D
****
Jestas miten paljon uusia lukijoitakin on tullut, sydämellisesti tervetuloa teille, toivottavasti viihdytte meillä.
****
Arvonnasta sen verran, että jos et ole vielä osallistunut siihen ( edellinen postaus) sinulla on vielä aikaa huomiseen aamuun klo 10.00 asti osallistua, sillä arvon voittajat vasta huomenna kymmenen jälkeen, teitä olikin niin paljon, että päätin leikkaa-liima-askartele session siirtää töihin väljempiin tiloihin.
****
Tänään tosiaan aurinko paistoi ja napsin kuvia ulkoa ja voi sentään kun oli leppäkertulle käynyt köpelösti. Ei ollut tainnut keretä talvisäilöön.

Mukavaa alkavaa uutta viikkoa kaikille!

Toivottelee Tuija