keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Joulusopan hämmennystä

Kun kaikki muutkin niin sitten minäkin...joulua juu, ihan tässä alkaa hurmokseen jo päästä, kun monet jo ovat alkaneet  amarylliksiä kasvattamaan, vaikka kyllähän sitä jo kohta voisi itsekkin alkaa, taidan piipahtaa huomenna työmaakäynnin yhteydessä vaikka Järvenpää Kukkatalossa, siellä voisi olla vaikka jo amarylliksen mukulia. Edellisvuosina olen ostanut Backakselta mukuloita, mutta nyt sekin on muuttanut pois Tammistosta. Mutta minäpäs se kaivoinkin jo sukset esille...;=)

Eikös olekin hienot, vanhat sukset, näillä on joku suihkinut aikanaan kovaa kyytiä. Nyt ne saavat kyllä olla ihan koristeena sauvojen kera seinustalla.
******
Löysin minä hämähäkin...no eiiii, se on daalian juurakko, siis ihan valtavan kokoinen, näyttää kyllä hämähäkiltä, katsotaan saanoko elävänä talven yli, näissä olen yleensä vähän huono.
Joulua rupeaa jo tosiaan näkymään myös lehtihyllyssä, tänään ostin Allersin Julmagasinin, siinä oli tosi kivoja ohjeita koristeluun, leipomiseen ja kukka-asetelmiin.
näistä voisi jotain toteuttaa, jopa minä saattaisin osata.
tai näistä
ja tämä on kyllä ihan ehdoton.
******
Omaan joulun valmistautumiseen näiden kaikkien lisäksi, kuuluu Aino-tontulle kaverin hakeminen.
Hän tahtoo herra seuraa...;=)
Tämmöistä tällä kertaa, toivottelen mukavaa viikon jatkoa ja kaikille turvallisia työmatkoja, autolla tai ilman. Kannattaa varmaan pian vaihtaa talvirenkaat autoon myös täällä etelässä.

Toivottelee Tuija tonttuineen ..