keskiviikko 9. marraskuuta 2011

YLLÄTYSARVONTA!!!

Heippatirallaa kaikki ihanaiset lukijat!
Tilatessani Sateenkaarentaa Ilonan puodista hänen uusimman kirjansa, hän yllätti minut painavalla paketilla, jossa oli muutama Villa Charme kirjanen sekä hänen edellinen iso kirjansa Elämää valkoisessa puutalossa ja nythän tietenkin laitetaan arvonta pystyyn.
Kaikki tähän päivitykseen kommentoivat saavat arvan,( myös anonyymit voivat osallistua, mutta heidän pitää jättää yhteystiedot), jokainen tasapuolisesti yhden vaikka linkittäisikin ja pääpalkintona on
ja kaksi muuta kirjapalkintoa ovat
Sanomattakin on selvää, että kirjat ovat aivan ihanat ja tavoittelemisen arvoiset, elikkä kaikille potku pepulle ja komentteja kehiin. Arvonta päättyy 20.11.klo 21.00
Tänään oli aurinkoinen sää ja ovelasti ajattelin, että hahaa...nyt menen ja otan  kukkivasta jouluruususta kuvia..noh..eihän se niin mennyt, valoa ei sittenkään ole tarpeeksi, mutta yläkuvasta tuosta vasemmalta näkyy jouluruusuni, jonka kukkanuppuja olen nyt ihastellut,ihan innosta tärisin kun huomasin ne nuput. Vaaleanpunaisessa jouluruusussa ei vielä nuppuja näkynyt. Mutta kaikki kolme ovat kasvaneet kesän aikana ja voivat loistavasti.
Plantagen ei pettänyt tälläkään kertaa, sieltä löysin hintaan 9,95 € tämän kauden ensimmäisen jouluruusun.Valkoinen amaryllis kukkii kauniisti ja kotimaiset omenat maistuvat aivan ihanilta.Jos sanonta omena päivässä pitää lääkärin loitolla, minun lähelle ne eivät tule aikoihin.
jotenkin tämä joulupukki näytti ihan hassulta Plantagenissa tänään...mutta se vain muistuttaa siitä että kohta on marraskuu puolessa välissä ja eihän siihen jouluunkaan ole enää pitkä aika..
***
Kiitos kommenteistanne edelliseen kirjoitukseen, mukavaa ja ehkäpä myös aurinkoista loppuviikkoa !

Toivottelee Tuija