maanantai 27. elokuuta 2012

Loviisan Wanhat Talot, osa 1

 
En tiedä millä sanoilla aloitaisin tuon tapahtuman perkaamisen, noooh..tämä oli varmaan neljäs tai jopa viides kerta, kun olen tuolla käymässä ja tällä kertaa päätimme, ettemme luuhaa niissa samoissa kohteissa, missä aina olemme käyneet. Keskustan kohteissa kävimme varmaan vaan ehkä 3-4 ja sitten kiersimme kirppareita ja etäkohteita, ja wau...siellä oli aivan upeita wanhoja taloja ja kauniita hyvin hoidettuja puutarhoja. Käy muutaman tässä läpi ja aloita mun mielestä kaikkein ihanimmasta. Tämä kolahti korkealta ja kovaa, ystävättäreni sanoi minulle, että Tuija, hän ihan näkee sut tässä talossa hyörimässä, niin mun näköinen se on. Wanhaa, uutta ja valkoista, romanttista ja rouheaa, kaikki sulassa sovussa, mie niin tykkäsin. Joten olkaa hyvät, Schildin talo/Villa Helmi.
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
Kiitos Saara ja Niku, että sain kuvata kotianne ja esitellä sen blogissani, kodissanne oikein aisti teidän ilon ja rakkauden taloonne, olittehan sitä havitelleet jo pitkään.
***
Tähän en voi muuta sanoa, kuin että , arvatkaapa kellä alkoi heti hiiiirrrvveeen kauhee sisustusvimma.
***
Eloterkuin Tuija
 
j.k. muistakaa vielä tuo arvonta on tämän kuun loppuun, pari postausta alempana, niin ja vielä, että kaikki kuvat suurenevat klikkamalla.