tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kesäloma lähenee loppuaan

Kolme viikkoa mennä hurahti ihan tuosta vaan, mutta ei haittaa, lomalta on kiva palata takaisin töihin ja aloittaa normaali elämä...siis nukutaan öisin ja syödään säännöllisesti. Heh..jotenkin se vieläkin, tässä iässä lipsahtaa siihen, että illat venyvät ja vastavasti aamulla ei meinaa saada silmiään auki.
Monet mökit on koluttu ja suomi kauniiksi maaksi jälleen todettu. Vaikka on ollut sateista, niin kukat ovat eläneet omaa elämäänsä, tässä teille tarjolla silmän iloa. Liljat alkavat olla komeimmillaan nyt. Nuo gladioulokset eivät ole minun penkistä, vaan Tallinnan kukkakaupasta, ovat aivan ihania.
Ihanat "pönkkähameiset" verenpisarat aloittelevat kukintaansa,  tuoksuneilikoista löysin mieleisen limen värisen lajin, nekin ovat kuivuneet välillä ja olen jo luullut niiden kuolleen, mutta ihmeesti ne ovat vironneet. Sinisarja aloittelee myös kukintaansa.
Näissä veljeni mökkimaisemissa sielu lepää.
Ystävättäreni koira Elli jouduttiin saattamaan ikiuneen myös lomani aikana, viime viikonloppuna kävin Ellin haudalla ja totesin, että harvalla koiralla on näin kaunis hautapaikka. Siellä Pyhtään metsässä on Ellin hyvä olla.
Väinökin innostui järvestä ja kukapa nyt ei...näissä maisemissa!
Äidin luona ymmärsin hyvin, mistä minäkin olen rakkauden kukkiin ja puutarhaan saanut.
Nyt on aika mennä iltapalalle, joka kostuu tietenkin....
ihanista mansikoista ja mustikoista...voihan sinne laittaa myös vähän maustamatonta jogurttia alle.:D
Huomenna hyppään moottoripyörän taakse, suuntana Hanko, ehkäpä sieltä tuleekin seuraava postaus.
***
Ihanaa loppuviikkoa ystävät, nautitaan kesästä!

Toivottelee Tuija