maanantai 11. lokakuuta 2010

Kukat onnellisesti varastossa, odotamme vierailevaa tähteä.

Sain sitten vihdoinkin viikonloppuna aikaiseksi laittaa kukat varastoon, säälitti kyllä vähän, ovat niin komeassa kukinnassa vielä, mutta ei auttanut valitus, viikolla ei ole koskaan tarpeeksi aikaa tähän puuhaan, joten se oli tehtävä nyt. Täällä me nyt ollaan.

IHAAN vieressä, joka näytti niin surulliselta, ainut joka taisi iloita tästä oli tuo kerskaileva, kopea sammakko kruununsa kera.

Vielä jätin muutaman pelargonian sisälle, kukkivat niin kauniisti ja oliivipuut saavat olla vielä terassilla,odotamme saapuvaksi vierailevaa tähteä, lupasin nimittäin , Elsass-blogin, emmännälle, että hoivaan hänen oliivipuunsa talven yli...hui, toivottavasti se viihtyy meillä.
****
Terassilla näyttää nyt tältä

Jouduin ostamaan uudet ruukut, kun olin typeryyspäissäni myynyt mustat vastaavanlaiset peltiset ruukut kirpparilla. Talveksi en halua laittaa keraamisia ruukkuja, vaikka kestäisivätkin pakkasta,koska niistä tulee yleensä niin painavia, terassilaudat saattavat vääntyä niiden alla.
Anopinkieli oli venähtänyt pituutta terassin nurkassa, senkin siirsin jo sisään takan viereen lämmittelemään.


Pikkukukkaset löytävät kyllä taas paikkansa sisältä, on ollut ihanaa, kun on voinut pitää sisäkukkiakin ulkona näin pitään.

Kaapissa ovatkin jo pikku"tontut" vai pupujako lienevät,aino-astiaston seassa odottelemassa joulun aikaa,
ja valkoiset suloiset heppa - kynttilänjalatkin löytyivät siivousvimmani tuloksena viikonloppuna, en edes muistanut omistavani tälläisiä.

toisen ostin Ruotsista ja toisen löysin kirpparilta. Voisin joskus tehdä pelkän postauksen kynttilänjaloista ja lyhdyistä, mutta siitä tulisi niiiiiiin pitkä, etten taida viitsiä pitkästyttää teitä moisella.
Olen nimittäin koukussa myös näihin. ;=)
*******
Ulkona odottaa vielä muutama säkki multaa
joille kyllä on jo paikat valmiiksi katsottuna, kun tässä nyt vähän kerään vielä, viimeiseen tiristykseen voimia.
****
Monessa blogissa on jo väläytelty joulu-juttuja, apua sentään, nyt jo, mutta sainpahan minäkin sitten aikaseksi ilmoittautua meidän Kansalaisopiston joulukukka kurssille 23.11. siitä tulee varmaan hauskaa.
Marraskuun Plantagenin kuponkitarjouksena olikin amaryllis, punaisena 3,95€, joten kohta niitäkin saa kaupoista jo, ihanaa se on yksi lempikukistani, melkein pionin veroinen.Sydämellisen ihanaa viikkoa kaikille. Pidetään itsemme ja läheisemme lämpöisenä, nyt alkaa kohta olla aika etsiä pipot ja tumput esille. Meillä ainakin poikani jo aamulla kaiveli villasukkia, jolloin totesin niiden kaikkien taas olevan teillä tietymättömillä, joten hommat jatkuvat sisätiloissa. Onkin mukavaa palata taas ulkohommista sisustamisen pariin. Kesällä kodin laittaminen jää melkein vain siivouspuuhiin, ei niinkään jaksa keskittyä sisustamiseen, joten katse verhoihin mars....

Muuten viimeisimmässä T.I.L.A ohjelmassa oli kauniskoti osioissa esiteltynä aivan ihana koti Paimiossa, se oli niin kaunis ja harmooninen ja värimaailma oli kertakaikkisen upea, oli pakko katsoa se ohjelma kahteen kertaan. Ja siitä pidin, että tavaraa ei ollut yleettömiä määriä, tarkkaan harkittuja juttuja, maulla valittuna.
Siitä mie pidin kovasti.
Maalaisromantiikkaa-tässä linkki siihen.

Toivottelee duracel-