tiistai 23. marraskuuta 2010

Jouluisia asetelmia ja kauniita sydämiä

Koska tänään sain mieluisan paketin Onnenmurusia-blogin,Kisulta innostuin laittelemaan vähän jouluisia asetelmia. Hän oli tehnyt aivan ihania valkoisia sydämiä, hyvän joulun toivotuksin varustettuna, pyysin häntä tekemään minulle myös muutaman ja niinpä tänään tosiaan posti toi minulle ne.

Yksi sydämistä päätyi heti oven suuhun, luistimien kanssa, toivottamaan tulijat tervetulleksi.
(kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi)
Arvostan suuresti käsityötaitoisia ihmisiä ja mielelläni myös suosin itse tehtyjä juttuja, siksipä onkin mukavaa kun ensi viikonloppuna on meillä täällä Muorin markkinat, jossa myydään käsitöitä, leivonnaisia ja kaikkea mahdollista jouluun liittyvää, sinnehän  minäkin sitten kameran kanssa menen, ja raportoin tietenkin hyvin laajasti teille näistä markkinoista. ;=)
Pitihän se minunkin käydä pikkukuusi metsästä nykäisemässä...noh..sopiihan tuo tuohon purkkiin oikein hyvin, kunhan vaan Väinö-herra ei liiaksi kiinnostusi..;=)
***
Toin ulkoa terassilta kauniin kasvihuoneen, ja tein siihen pienen asetelman madonnoineen päivineen, sammalta olisin kaivannut pohjalle, mutta en jaksanut hakea sitä varastosta, laiskotti...
täytyy muuten vaihtaa vielä eteisen valaisimiin vähän jouluisemmat varjostimet, ruusut kuuluvat kesään.
Sitten kipaisin vielä Wanilla Rosen, Riitan luona ostamassa uusimman,
ahh, mitä ihania kuvia...
***
Nyt tupruttaa lunta ihan kiitettävästi, huomenna on mielenkiintoinen työmatka edessä, huoh, enteilee siis aikamoisia ruuhkia. Kohta todellakin taitaa päästä myös täällä päin suomea hiihtämään, se kyllä tuntuu mukavalta. Sukset onkin jo kaivettu varaston kätköistä vähän lähemmäksi ovea.
Tässä muuten kuva meiltä, ulko-ovelta päin eteiseen katsottuna, Väinön jalat näkyvät tuossa lattialla, lyhdyn vieressä...
***
Kiitos edellisen postauksen kommenteista ja tervetuloa uudet lukijat.
Ollaan varovaisia liikenteessä.
Toivoo Tuija