torstai 29. elokuuta 2013

Enkelipasuuna kukkii vihdoinkin

No jo oli aikakin mokoma....mutta tätäkö se mun uneni tiesi...piti olla vaaleanpunainen
 ja tämä näyttää vahvasti keltaiselta....olen tosin saanut lohdutuksen sanoja, että se avautuessaan enmmän muuttuu hennon vaaleanpunaiseksi, uskoisinkohan? Mutta sitä en tiennytkään, että enkelipasuuna on myrkyllinen, varsinkin kukassa on jotain sellaista ainetta, mikä joutuessaan silmiin, suurentaa mustuaisen ihan isoksi ja näkö hämärtyy.....ja minä olen hiplannut ja hypisetellyt tuota ihan jatkuvasti...vielä ei ole hämärtynyt mikään muu kuin ajantaju. En sitten millään meinaa uskoa, että ens viikonloppuna on jo syyskuu! Kohta minulla on TAAS syntymäpäivä....:O
 viehätyin kovasti tälläisesta kirjavalehtisestä begoniasta (vai mikä tämän nimi on?) ja päätin että ensi keväänä laitankin näitä johonkin kivaan astiaan väriä antamaan, olen kyllä nähyt näitä ennenkin, mutta sivuuttanut tyyliin, ei sovi mulle.
vielä kukkii osastoa: yllä ja alla
muuten kukkapenkit ovatkin ihan risukasaa ja odottelen tässä energiapuuskaa, jotta voisin tehdä uusia istutukisa...pionia olen jo ( yllätys?) ostanut, totesin, että sitä on ihan liian vähän ja väärässä paikassa. Takapihalta olen myynyt reen pois ja sen tilalle olisi tarkoitus hommata joku pieni puu tai kiva puska, kukkiva sellainen, eikä mikään ruusu! Tai...:) vannomatta paras.
kävin viime viikonloppuna Eija's Gardenissa Ruotsinpyhtäällä ja taas kerran totesin, että olen ihan liian myöhään liikkeelä..tässä on taas yksi paikka missä on pakko päästä käymään keväällä ja kesällä, kun pionit on kukassa. Olen toki käynyt hänen puutarhassaan monta kertaa aiemminkin, mutta aina tälleen elokuussa, Wanhat talot-tapahtuman yhteydessä. Suosittelen lämpöisesti.
siellä on paljon kivoja puutarhan "sisustus"tarvikkeita, esim.nämä yllä olevat "kävyt" olen ostanut Eijalta, ainakin kolme kesää sitten, ovat todella kestäviä, nämä ovat ulkona kesät talvet.
***
No niin tässä tämän päivä aatoksia, mukavaa viikonloppua kaikille.

Toivottelee Tuija