keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kysymyksiä ja vastauksia


Minusta on hauskaa alkaa marraskuussa miettimään, millaiset adventtikynttilät koristeineen tänä vuonna laittaisin. Kuvia on jo ollut joissain blogeissa ja tietty ei haluaisi ketään matkia, joten olisi pakko kehitellä tässä nyt pikaisesti oma versio. Väkisinkin joitakin viime vuotisia tulee mieleen ja on kait se pakko vähän "kopsata", ei kait tuo ketään haittaa.
***
Tässä vuoden 2010 adventtikynttilät.
***
Tässä viime vuoden adventtikynttilät.
Nyt olisi kyllä mielessä ihan jotain muuta. Katsotaan nyt viikonloppuna, josko jo saisi tehtyä.
***
Jotenkin ihan jännää, kun ei ole ensinkään lunta, saapa nähdä milloin sitä sitten alkaa tulemaan, minä henkilökohtaisesti toivon lunta vähemmän kuin edellisinä vuosina, mutta jos Väinöltä kysytään, niin vastaus on toinen. Väinö muuten tapasi eilen enimmäistä kertaa kissan ihan nokatusten, vähän säikähdin, että tuleeko nujakka, mutta onneksi olivat molemmat maltillisia, kissa oli kyllä selkä kyyryssä, mutta vaikutti koiriin tottuneelta, joten nou hätä. Väinöstä vaan olisi niin hauskaa tutkia lähemmin tätä pientä otusta.
***
Elsass - blogista sain tämmöisen tunnustus/haasteen, jossa vastataan muutamaan kysymykseen, kiitos Elsa, mielelläni vastaan kysymyksiin.

Lempinumero
* 28 ja 7 ja ne on numerot, joihin voin liittää lapsieni syntymäpäivät.
Alkoholiton suosikkijuoma
* vesi
Lempieläin
* no kukaan ei varmaan arvaa....:D KOIRA....mutta vakavasti sanottuna, kaikki eläimet.
Facebook vai Twitter
* facebook...vähän liikaakin olen siellä...mutta se on hauskaa ja useita teitä blogiystäviä olen siellä kaveriksi saanut ja se on todella kivaa.
Intohimo
* puutarha
Suosikkiviikonpäivä
* perjantai, perjantaiii, perjantaiiiiiii.....
Suosikkikukka
* pioni
Lempiväri
* vihreä (mun lempinimi oli edellisessä työpaikassa täti-vihreä...)

***
Olen miettinyt tässä uuden blogin avaamista, koska tämä blogi on aikanaan perustettu edellisen kodin (siis omakotitalon) puutarhaa ajatellen, jotenkin uuden kynnyksellä, olisi ihan mukava aloittaa puhtaalta pöydältä.Jos päädyn uuden blogin tekemiseen, teen sen ensi vuoden alussa.Tuijan turinat...heheheh..ja kuikan kiljaisut Mäntyharjulla....tai joku yhdistetty uuden kodin ja kesämökin blogi...mutta mennään nyt tällä sillisalaatilla tämä vuosi loppuun.
***
25.11. menemme ystäväni kanssa käymään Adalmiina Helmessä, eiköhän se joulu ala sieltä pikku hiljaa mukaan tulla, se on sellainen joka vuotuinen traditio. Ainakin mukaan tulee iso läjä uusia ihania punaisia GreenGate::n astioita, joita olen halunnut jo pitkään, kyllä niistä kelpaa joulupuurot syödä.

***
Viime vuonna marraskuun lopulla paistoi vielä aurinko kauniisti, kun tontut ulkoilivat.

Luntakaan ei viime vuonna näihin aikoihin vielä ollut, kun Väinön kanssa metsälenkkiä kierrettiin, kylmempää tosin oli ollut.

Tämmöiset kuulumiset tällä kertaa, mukavaa loppu viikkoa ystävät.


Toivoopi Tuija