perjantai 23. syyskuuta 2011

Ihanaa viikonloppua

Tänään oli kaunis, aurinkoinen syyspäivä täällä Klaukkalassa. Villiviinit hehkuvat verenpunaisina vuorimäntyjen oksilla ja muutenkin ruska alkaa jo olla hyvällä mallilla.Rakastan syksyn värejä.
enää ehkä vain hetki ja ensimmäiset yöpakkaset vievät villiviinit, ne eivät kestä pakkasta yhtään.
Pinkit hanhikit kukkivat runsaasti.
Tykkään todella paljon näistä valkoreunaisista kuunliljoista.
Seppelvarvut ovat ihania syksyllä. loistavat syysvärit.
Nämä vaaleanpunaiset klematikset kukkivat uskollisesti vieläkin.
Tästä maanpeittokasvista pidän erityisen paljon. Nyt löysin sen tavallaan uudelleen, kun kesällä tein uuden kukkapenkin ja raivasin sen tieltä vanhoja havukasveja pois, niin tämä löytyi sieltä. Mikäköhän tämän oikea nimi on, liekkö joku peippi...jotain??? Toivon, että se levittäytyy kukkapenkkiin oikein rehevästi.
Kaunista syksyistä viikonloppua teille ihan jokaiselle, minä lähden taas huomenna Pyhtään puskiin suppiksia metsästämään.Harmi, että Väinö joutuu tällä kertaa jäämään kotiin, koska ystävättäreni koiralla, ihanalla Ellillä on juoksu ja Väinö rrrrakastaa jo muutenkin Elliä, saatikka sitten nyt.
Tänään sytytin kynttilän Kuolleiden lasten muistopäivän kunniaksi, itselläni ei ole kokemusta tästä, mutta nyt on ollut niin paljon surullisia onnettomuuksia , joissa on menehtynyt nuoria, haluan tällä pienellä eleellä kunnioittaa heidän muistoaan ja toivottaa vanhemmille ja läheisille voimia.

Tuija